Spaghetti cu sos Puttanesca! Delicios si ieftin


O portie de paste italienesti de cea mai buna calitate sunt si mai gustoase cu doar cateva ingrediente delicioase, printre care si celebrele rosii uscate.

Ingrediente:

• 400g Spaghetti

• 6 linguri ulei de masline extra virgin

• 2 catei usturoi curatati si tocati

• 800g rosii din conserva scurse, tocate si pasate

• 3 linguri capere in sare, inmuiate in apa

• 1 ardei iute (chili), curatat de seminte si feliat subtire

• 85g masline negre fara samburi

• 10 fire patrunjel

• 6 fileuri ansoa in ulei

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie medie. Adauga usturoiul tocat si soteaza-l pana cand devine auriu. Adauga rosiile si gateste-le timp de 10 minute. Apoi, adauga caperele scurse, ardeiul iute si maslinele si gateste-le impreuna timp de 10 minute.

Intre timp, pune la fiert spaghetele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Toaca patrunjelul si fileurile de ansoa. Adauga-le in sosul cu rosii si gateste totul inca 2 minute. Condimenteaza cu sare si piper.

Scurge pastele fierte si adauga-le in sosul cu rosii. Amesteca timp de 1 minut. Serveste-le decorate cu frunze de patrunjel.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria Ghiorghiu, în doliu. Prezicătoarea este devastată de durere: ”Zbor lin suflet drag și chinuit”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri