Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”


Ce spune soția lui Mihi Constantinescu despre starea de sănătate a acestuia. După zile întregi, a făcut anunțul.


In articol:

După ce s-a făcut apel la colegii și la fanii lui Mihai Constantinescu pentru a merge să doneze sânge pentru artist, soția acestuia a făcut un apel.

Citeste si: A ajuns la spital cu o umflătură în zona genitală. Medicii au hotărât să îl opereze de îndată. ”N-am auzit de așa ceva în toată cariera mea”

Simona Secrier le este recunoscătoare tuturor celor care s-au mobilizat pentru a-l ajuta în acest moment de cumpănă pe Mihai Constantinescu și a vorbit despre starea de sănătate a artistului.

Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el.", a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la România TV.

Veste tristă despre Mihai Constantinescu! Starea artistului, tot mai gravă! Are metastaze răspândite în tot corpul!

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Potrivit ultimelor informații, Mihai Constantinescu are metastaze răspândite în tot corpul.

 

Mihai Constantinescu ar avea mai multe metastaze răspândite în tot corpul, ceea ce îngreunează şi mai mult efortul medicilor de a-l ţine in viaţă, informează România TV.

Colegii lui Mihai Constantinescu s-au unit și astăzi vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge.

Prietenii îi transmit în permanență mesaje soţiei artistului, care nu se dezlipeşte de patul acestuia. Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate, după noi probleme respiratorii. Timp de 5 zile, artistul fusese lăsat de medici să respire singur.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri