Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag! Ce condiții i-a pus tenismenului pentru împăcare? „Să ceară ajutor specializat!”

ioana si ilie nastase
Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag! Ce condiții i-a pus tenismenului pentru împăcare? „Să ceară ajutor specializat!”

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, îi cere tenismenului să ceară ajutor specializat.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au separat după scandalul care a izbucnit  atunci când femeia a sunat la poliție pentru a scăpa din mâinile tenismenului. Se pare că bruneta i-a pus condiții soțului pentru a lua în considerare împăcarea.

Soția lui Ilie Năstase s-a hotărât să îi mai acorde o șansă bărbatului după episodul violent care a șocat lumea showbiz-ului. Bruneta nu mai acceptă un asemenea episod și îi cere lui Ilie să ceară ajutor specializat pentru a-și trata problemele cu furia.

„Am ajuns acasă şi...am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, potrivit Click.

Citeste si: Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana! Dan Capatos a făcut anunțul: „Am vorbit cu Ilie..."

Scandalul din familia Năstase a fost provocat de Andreea Tonciu și Brigitte Sfăt? Soția lui Ilie Năstase, declarații uluitoare

Gurile rele susțin că mărul discordiei ar fi chiar fosta parteneră a tenismenului, Brigitte, dar și...Andreea Tonciu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

ioana si ilie nastase

Invitată să ia parte la o „provocare iute” în emisiunea „La Măruță”, Andreea Tonciu a declarat că Ilie Năstase se numără printre bărbații celebri care i-ar fi făcut avansuri.

Citeste si: Ilie Năstase vrea să devină tată la 74 de ani! Ioana, soția lui, a împlinit 45 de ani ”O să găsim o metodă” VIDEO

„Ilie cred că s-a enervat, cum de o asemenea femeie… Cred că știi și tu femeia.

Nu asta l-a enervat, ci l-a enervat cum poate o astfel de femeie să vorbească așa ceva.O cunosc personal pe Andreea, o respect. Nu de la asta a pornit cearta noastră.
M-am speriat puţin mai tare, ce să zic. Încă nu am rezolvat, eu sunt la Constanţa, Ilie e la București. M-a sunat azi, mi-a spus că e foarte frumos în Capitală, că ninge. Nu și-a cerut scuze.
Nu am vorbit mult, am schimbat câteva cuvinte”, 
a spus Ioana Năstase, într-o intervenţie telefonică la Pro TV.

 

 

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies