Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"


Sorin Pușcașu și Albert Oprea au pornit un război la Survivor România 2021. Cei doi s-au luat la ceartă în Republica Dominicană.


In articol:

Competiția Survivor România 2021 nu a fost lipsită de altercații de-a lungul timpului. Concurenți din aceeași echipă s-au luat la ceartă și au pornit un adevărat război. Despre cine este vorba?

Sorin Pușcaș, atac dur la adresa lui Albert Oprea la Survivor România

Sorin Pușcaș și Albert Oprea, deși membri aceleiași echipe de la Survivor România 2021, au ajuns să se certe ca rivalii.

”Nu mă așteptam. Glumesc. Mă așteptam. Săptămâna asta a fost mai slabă, am avut o supărare interioară. Nu pot să spun, dar eu îmi revin repede, sunt puternic din toate punctele de vedere.  Sunt foarte bine. Mă așteptam la votul ăsta, nu este pentru prima dată.

Citeste si: O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției: "El merită"

sorin puscasu albert oprea cearta survivor romania 2021
Sorin Pușcașu și Albert Oprea s-au luat la ceartă la Survivor România 2021[Sursa foto: playtech.ro]

Îl felicit că a ieșit cel mai votat. Sper să ajungă cât mai departe și să  voteze cum simte. Le mulțumesc celor care mă susțin. Nu sunt fericit în această postură, dar nu e pentru prima oară. Sper să fim votați așa cum merităm.

Putem promite multe și să facem puține. Nu prea se pupă unele chestii", a declarat Sorin Pușcaș.

Albert Oprea a fost întotdeauna favoritul publicului la Survivor România 2021, ceea ce nu l-a putut decât bucura pe Războinicul determinat să câștige.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin vorbește despre apropierile iubitei sale cu Jador și Moroșanu! „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi!”

„E foarte bine, e a șasea oară la rând, e incredibil. Mulțumesc frumos pentru susținere, e incredibil, de șase ori e wow. Te face să uiți de anumite lucruri și merg mai departe spre visul meu cu zâmbetul pe bune, uit de foame, de singurătate de dor.

sorin puscasu si albert oprea scandal survivor romania 2021
Sorin Pușcașu a fost nominalizat de Albert Oprea la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Sorin Puscasu]

Aici e foarte  greu și dacă nu ești rezistent te poate distruge. Mă simt onorat și le mulțumesc pentru susținere. Le promit că dau totul", a spus Albert Oprea.

La începutul competiției, Albert Oprea spunea că a venit în Republica Dominicană plin de puterea de a câștiga.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștiga competiția”, a spus Războinicul.


Abonează-te pe

Citește și:

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, legătură neștiută! „Am avut o tentativă de relație, dar...” EXCLUSIV

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Logodnicul Elenei Marin vorbește despre apropierile iubitei sale cu Jador și Moroșanu! „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi!”

O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției: "El merită"

Mellina a fost eliminată de la “Survivor România”. Votul publicului a fost decisiv și aseară, când peste 2,5 miloane de fani urmăreau bătălia între Faimoși și Războinici, dar și...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri