Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, legătură neștiută! „Am avut o tentativă de relație, dar...” EXCLUSIV


Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei au avut o serie de apropieri care păreau să ducă spre o relație.


In articol:

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei au avut o legătură de care nimeni nu a știut până acum. Se pare că între cei doi a existat o tentativă de relație, însă lucrurile nu au putut merge mai departe din cauza distanței, întrucât Războinica locuia în Brașov, Alexandru Bobicioiu fiind stabilit în capitală.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei brunete, spunând că este o mamă responsabilă și o sportivă desăvârșită. Lucrurile nu au mers în direcția unei relații serioase, după cum a povestit chiar el, deși cei doi au păstrat legătura o bună bucată de vreme.

„O știu pe Vera ca fiind o mamă extraordinară. Am avut o tentativă de relație cu ea, ba chiar am și fost la o petrecere împreună, la un prieten de-al meu.

Apoi am mai ținut legătura, am mai ieșit la un suc, la o plimbare, doar că nu s-a putut numi relație, pentru că ea stătea în Brașov și eu în București și nu ne-am mai văzut”, a povestit Alexandru Bobicioiu.

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei relatie

Citeste si: Mellina a fost eliminată de la “Survivor România”. Votul publicului a fost decisiv și aseară, când peste 2,5 miloane de fani urmăreau bătălia între Faimoși și Războinici, dar și momentul eliminării războinicei

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei relatie

Alexandru Bobicioiu, mesaj de încurajare pentru Vera de la Survivor

Alexandru Bobicioiu a povestit că Vera este o femeie extrem de muncitoare și determinată și chiar dacă relația dintre ei nu a funcționat, acesta o susține în show-ul Survivor România și speră ca Războinica să reziste cât mai mult în competiție.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a afirmat la un moment dat că i-ar surâde ideea de a lua parte la provocarea Survivor, însă acest lucru nu s-a materializat în niciun fel până în acest moment.

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei relatie

Citeste si: Ana Porgras nu se întoarce în competiția Survivor România! Faimoasa este în drum spre România

„Pot să zic că am vorbit și ne-am văzut maxim o săptămână, după care am mai păstrat legătura prin intermediul telefonului, dar nu a fost nimic serios. Este o fată bună, muncitoare, o sportivă foarte bună, se antrenează foarte des, dar din păcate, nu a mers. Asta e. Sper să reușească la Survivor și să ajungă unde-și propune”, a mai adăugat fostul concurent de la Puterea Dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

9 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primeşte veşti neaşteptate!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Andra Volos, reacție acidă după ce a fost acuzată că vinde poze cu ea nud: „Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”

Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească: „Nu rezistăm unul fără celălalt!”

“Doctorul minune”, final de poveste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

MARI PROBLEME: Horoscop 8 DECEMBRIE 2021. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri