Sorin a provocat-o pe Sindy de la Survivor România să spună de cine este îndrăgostită! “Te-ai mutat lângă Andrei, să dormi cu el... ca să-l faci gelos pe Marius!”


Sindy de la Survivor România a mărturisit de cine este îndrăgostită!


In articol:

Ultima ediție a emisiunii Survivor România 2021 a adus o discuție aprinsă în tabăra Războinicilor. Cel care a lansat tema discuției legată de sentimente a fost Sorin. Sindy a fost cea interogată în privința unor detalii doar de ea știute legate de faptul că ar putea fi îndrăgostită de cineva din echipa Războinicilor. Inițial discuția a fost pornită de către blondina care

a specificat clar că ea știe sigur că nu o să fie câștigătoarea competiției fenomen Survivor România 2021.

"Eu nu o să câștig Survivor România și asta știu și sunt conștientă de acest lucru! Însă pot să zic că un băiat de a noi o să câștige, de la noi din echipa noastră! Da, o să fie... ori Andrei, ori Marius!", comentat aceasta sigură pe ea.

Sindy de la Survivor România a făcut "lumină" în tabăra Războinicilor!  Cine o să fie câștigătorul competiției în opinia ei!

Citeste si: Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!

Citeste si: Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, atacuri dure la adresa Războinicilor! „Nu mi se pare etic și moral...”

Plin de ironie și deranjat de părerea lui Sindy a fost chiar Sorin care i-a răspuns foarte acid la ceea ce ea spus: "Da, este între Andrei și Marius. A, dar nu mă așteptam, adică... Chiar stăteam și mă gândeam acum că ai zis că băieții, băi, cred că se gândește la mine sau la Starlin sau la Albert, știi!?"

Totuși Sorin a vrut să clarifice câteva lucruri în privința lui Sindy, pe planul sentimental.

Acesta a considerat că blonda deja face un plan strategic pentru ceea ce vrea să facă în competiția Survivor România 2021.

“M-am mai gândit la o chestie, Sindy! Eu cred că la tine e o strategie, eu cred că joci strategic! Te-ai mutat lângă Andrei, să dormi cu el, că să-l faci gelos pe Marius! Dar ție de fapt de Marius îți place! Așa simt eu, acum nu știu!",  a comentat Sorin la adresa lui Sindy.

Pentru că nu i-a plăcut afirmația lui Sorin și chiar a fost deranjată de ceea ce a trebuit să audă de față cu ceilalți colegi din echipa Războinicilor, Sindy a ținut să comenteze clar și răspicat în privința sentimentelor ei.

"Dar nu, mai, deci eu aici am venit pentru competiție, nu la... Nu vreau să fac gelos pe absolut nimeni, nu e cazul de nimic aici!", a încheiat aceasta vizibil enervată de comentariul lui Sorin.


Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, atacuri dure la adresa Războinicilor! „Nu mi se pare etic și moral...”

Jador de la Survivor România simte presiunea votului de eliminare! „Simt răutate, simt că vor să plec acasă!”

DESCOPERĂ: Modele de rochii tricotate pe care le poți purta în zilele reci

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri