Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!


Jador este născut de Bunavestire, o sărbătoare cu o importantă majoră în România!


In articol:

25 martie a fost o zi cu o importanță aparte pentru faimosul Jador de le Survivor România 2021. Ziua lui de naștere o să fie serbată departe de familie și de oamenii dragi sufletului lui. Cu o accidentare destul de gravă la picior, Jador le-a oferit fanilor lui dar și familiei o spaimă pe care nu și-ar dori-o nimeni.

Artistul încă trebuie să rămân pe marginea traseelor de joc pentru că încă are piciorul în ghips și nu își poate reveni imediat.

Într-un interviu recent tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, a vorbit despre religia familiei și în special a băiatului său: "Jador nu a trecut cu noi la penticostali, aşa că ştiu că mai consumă câte un pahar sau două, din când în când.

Nici el nu e bun amic cu paharul, iar asta mă bucură.” Părinții nu au vrut să-l oblige pe Jador să preia religia la care ei s-au convertit și chiar nu sunt deloc deranjați că acesta mai consumă alcool din când în când.

Jador își serbează ziua de naștere pe 25 martie!

Îngrijorarea cea mai mare pentru familie este, în schimb, faptul că acesta suferă din punct de vedere al piciorului și aceștia nu îl pot ajuta cu nimic.

Faptul că timp de o săptămână nu l-au văzut în cadrul emisiunii, a fost cumplit. "Şi eu şi mama lui am fost foarte îngrijoraţi după accidentarea la picior, care l-a scos pentru o bună bucată de timp din concurs. În ultima săptămână ne-a mai venit însă sufletul la loc, de când l-am văzut că stă iar printre tovarăşii de luptă, pe banca Faimoşilor, chiar dacă se deplasează mai greu, cu ajutorul cârjelor.” 

Se cunoaște faptul că pe data  de 25 martie a fost Bunavestire, o zi specială pentru creștinii ortodocşi. Pentru că nu pot sărbători alături de Jador, familia o să sărbătorească în cinstea lui cu tort și multe mâncăruri alese: “ Cei născuţi de Bunavestire au ceva aparte în ei. Eu ştiu, fiindcă am văzut asta la fiul meu. Au ceva care-i deosebeşte de noi, ceilalţi. Visează, dar într-un fel aparte, ca şi cum ar avea şi siguranţa că ceea ce-şi propun vor şi realiza. Poate chiar mai repede decât credem noi, ceilalţi, că ni se poate întâmpla ceva la fel de frumos!”, a încheiat Romeo Dumitrache pentru playtech.ro


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Modele de rochii tricotate pe care le poți purta în zilele reci

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

DESCOPERĂ: Cum să devii stewardesă. Pașii pe care trebuie să îi faci și ce condiții trebuie să îndeplinești

DESCOPERĂ: Tipuri de epilare și care este cea mai eficientă metodă, în funcție de zonă

DESCOPERĂ: Care este diferența dintre apa de toaletă și apa de parfum 

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri