Sore este în închisoare în noul videoclip regizat de ea


Pentru a sublinia captivitatea unei relații toxice, în noua ei piesa „Langa tine”, Sore apare într-o închisoare.


In articol:

Sore este captivă într-o inchisoare în videoclipul regizat de ea pentru noua piesă  „Lângă tine” – https://www.youtube.com/watch?v=RDJZewYc7po, continuarea poveștii redate tot sub semnatura ei regizorală în clipul „Cum să mă las”, lansat de Sore la începutul iernii cu un succes mare în online.

Citeste si: Cele mai stilate vedete ale anului 2019! Apariții la care nimeni nu se aștepta!

Decor scos, parcă, din celebre filme Hollywoodiene 

Într-o celula semiobscură, cu pereții scrijeliți cu zilele rămase până la eliberare, cu mâinile legate la spate, cu hainele murdare și pătate de sânge, rănita, cu ochii pierduți ca după o tortură a martorilor, Sore spune metaforic și foarte puternic vizual povestea captivității într-un trecut sau prezent dureros.

„Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ținem singuri, o închisoare a minții. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică simplu și curat că noi suntem și judecătorii, dar și salvatorii noștri.”, explică artista ideea care a stat la baza creației ei.

sore, la închisoare
sore, la închisoare

Citeste si: Andreea Antonescu, despre cel de-al doilea copil: „Mi-aș dori tare mult...”

          Piesa „Lângă tine” vorbește despre sentimentele care se nasc în urma unei relații toxice, despre captivitate și despre eliberare: „Știm cu toții cum e, toți ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau alta, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră.

Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi și trebuie să o conștientizăm, să învățam să ne iubim și să ne prețuim.”, declară Sore despre mesajul noii sale piese „Lângă tine”.  

sore, la închisoare
sore, la închisoare

Citeste si: Fosta asistentă TV este însărcinată pentru a doua oară: „Dragoste”

          Ghidată după principiul că cel mai important nu este ce ți se întamplă, ci ce inveți din ce ți se întamplă, Sore își transpune doar experiențele personale în arta sa. „Nimic din ceea ce scriu, compun, regizez, comunic nu-mi este străin. Toate experiențele din viața mea se regăsesc în arta mea și nu știu dacă aș putea fi mulțumită de mine dacă lucrurile ar sta altfel. Îmi doresc ca cei care ascultă piesa să simtă că nu există barometru pentru suficiență, exista doar păreri, principii și oameni diferiți. Iubirea de sine este cea mai importantă și doar ea atrage, în urma ei, respect, armonie și admirație.”, mărturisește artista Sore despre noul ei proiect.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicky Hilton, ţinută de senzaţie pe străzile Londrei! Haina tip "teddy" e un "must-have" al sezonului!

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Surpriză de proporții pentru fanii Andreei Marin! La vârsta de 45 de ani, vedeta îşi mai doreşte un copil.

Cele mai stilate vedete ale anului 2019! Apariții la care nimeni nu se aștepta!

Anca Badiu, transformare uriaşă! Nu o mai recunoşti pe artista care s-a retras din lumina reflectoarelor acum câţiva ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri