Sora lui Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a despărțit de soțul ei după 11 ani! Raluca Diaconu face mărturisiri incredibile


Theo Rose are o soră la fel de talentată, interpretă de muzică populară. Raluca Diaconu a vorbit despre divorțul de soțul ei.


In articol:

Sora lui Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a povestit pe larg despre cea mai dificilă perioadă a vieții sale. A divorțat de soțul ei după 11 ani.

Sora lui Theo Rose vorbește despre divorț

Raluca Diaconu, căci așa o cheamă pe sora celebrei Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Interpreta de muzică populară a divorțat de soțul ei în 2019, după 11 ani de relație. 

Citeste si: Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", despre atacul asupra soțului ei: "Soțul meu este..."

”În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul”, a declarat Raluca, sora lui Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

raluca diaconu dezvaluiri divort
Raluca Diaconu este cântăreață de muzică populară[Sursa foto: Instagram Raluca Diaconu]

Raluca Diaconu a dorit să treacă peste divorț singură, fără a apela la ajutorul unor specialiști. Chiar dacă a fost greu, sora lui Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" se simte mai bine ca niciodată.

Theo Rose
Theo Rose a ajuns în finala Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Theo Rose, infectată cu Covid-19: „Am dat-o în niște anxietăți”

”Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început! Am reușit să aflu eu singură, m-am apucat să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală,

de spiritualitate!”, a mai spus Raluca Diaconu.

raluca diaconu dezvaluiri despre divort
Theo Rose are o soră la fel de celebră în industria muzicii populare[Sursa foto: Instagram Raluca Diaconu]

Chiar dacă a avut de traversat o perioadă a vindecării, sora lui Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" este deschisă unei noi relații. De asemenea, Raluca Diaconu și-ar fi dorit să rămână prietenă cu cel care i-a fost alături atâta timp, însă nu a fost cazul.

Theo Rose, detalii despre iubitul ei

Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" se iubește de patru ani cu Alex, nepotul lui Nea Marin. Cei doi au o relație ca în povești.

”M-am uitat după el și am zis <<bă, nu e rău nepotul ăsta>> Am văzut un băiat frumos, dansa pe ritm, avea părul mai lung, mi-a plăcut mie. Cum l-am văzut am simțit că <<m-a lovit trenul>>. După care s-a apropiat și am remarcat că are niște ochi extrordinari de frumoși! A știut să-mi fie alături peste toate păsurile”, a declarat Theo Rose despre iubitul ei.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose, probleme cumplite de sănătate: „E groaznic”

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Theo Rose, infectată cu Covid-19: „Am dat-o în niște anxietăți”

Bianca Comănici și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce a declarat artistul?

Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, prima reacție după scandalul cu Dorian Popa: „Eu nu vreau să moară nimeni”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri