Solstițiul de iarnă 2019. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte


Solstițiul de iarnă 2019. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte

Ce se întâmplă pe data de 22 decembrie.


In articol:

Solstițiul de iarnă 2019. Pe data de 22 decembrie are loc solstițiul de iarnă. Este începtul iernii astronomice, iar această dată coincide cu semnul Capricornului.

În emisfera nordică, în care se află şi România, 22 decembrie este prima zi de iarnă astronomică- cea mai scurtă zi şi cea mai lungă noapte a anului.

De la această dată, ziua începe să crească iar noaptea se scurtează. În 2019, solstițiul are loc la ora 6.19 minute.
Solstițiul influențează și zodiile și își pune amprenta pe ele în această zi. Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte:

Pentru nativii zodiei Berbec, solstițiul vine cu încercări uriașe de a găsi un echilibru fie în viața personală, fie în viața profesională. Deciziile pe care le vor lua în această zi vor fi cruciale.

În schimb, nativii zodiei Taur reușesc să facă mai multe compromisuri și să găsească o cale de mijloc pentru a avea un final de an liniștit și înconjurat de persoane dragi. O persoană speciașă își poate face loc în viața lor.
Gemenii au parte de mari schimbări în timpul solstițiului de iarnă. Sunt remarcați la locul de muncă și pot primi o promovare sau chiar își pot găsi un loc de muncă mai bun. Fac progrese mari.

Racii încep niște proiecte pe care le-au tot amânat în ultimii ani, iar acum găsesc curajul necesar de a face un pas important în viață. Aveau nevoie de un impuls csre vine în data de 22 decembrie.

Leii trec prin clipe grele la locul de muncă, dar și în viața personală, iar data de 22 decembrie marchează o despărțire dureroasă în acest domeniu.

Vor găsi puterea de a trece peste aceste încercări.

Solstițiul de iarnă 2019. Scorpionii au chef de noi aventuri

Nativii zodiei Fecioară lasă în urma lor tot ce nu mai funcționează și se concentrează mai mult pe propria persoană și mai puțin pe cei care au profitat de bunăvoința lor pentru o perioaddă lungă de timp.

Și pentru Balanțe ziua de 22 decembrie vine cu noi începuturi și în această zi se poate lega o relație amoroasă sau un parteneriat pentru care acești nativi au tras din

greu în ultimul an. A venit momentul să culeagă roadele muncii lor și să se bucure din plin de banii pe care i-au câștigat.

Nativii zodiei Scorpion au chef de noi aventuri și să fie în centrul atenției. Se avântă fără să stea pe gânduri în ultimele zile ale anului și vor profita din plin de toate oportunitățile care le ies în cale în aceste momente.

Citeste si: Horoscopul runelor 9- 15 decembrie 2019. Leii au parte de o dragoste pasională, Balanțele sunt agitate

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu 9- 15 decembrie 2019. Plouă cu bani pentru o zodie

Citeste si: Horoscop rune decembrie 2019. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la sănătate

Săgetătorii, în schimb, ar trebui să fie ceva mai perseverenți și să nu mai fie atât de aerieni. Nu e cazul să arunce totul pe apa sâmbetei doar pentru că ceva nu a ieșit așa cum și-au dorit. Perseverența este cheia succesului.

Capricornii continuă să câștige bătălie după bătălie în relațiile cu ceilalți ori în parteneriatele în care sunt membri. Strădania lor este recompensată pe final de an și cei din jur le recunosc începând de pe data de 22 decembrie toate meritele.

Vărsătorii au de luat multe decizii pe final de an, fie că este vorba despre o mutare, de o schimbare a locului de muncă sau despre încheierea ori continuarea unei relații. 

Nativii zodiei Pești au parte de multe provocări care le pun mintea la contribuție, iar astfel le pot demonstra tuturor calitățile pe care le au, precum și faptul că oricine se poate baza pe ei.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul runelor 9 - 15 decembrie 2019. Leii au parte de o dragoste pasională, Balanțele sunt agitate

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Horoscop Camelia Pătrășcanu 9 - 15 decembrie 2019. Plouă cu bani pentru o zodie

Horoscop rune decembrie 2019. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la sănătate

Horoscop 9 - 15 decembrie 2019. Două zodii au probleme uriașe cu banii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri