Solistul trupei The Prodigy a murit! Keith Flint avea 49 de ani


Keith Flint, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Marea Britanie și solistul trupei The Prodigy a murit. a

Solistul trupei The Prodigy, Keith Flint, a fost găsit mort în locuința lui din Dunmow, Essex. Descoperirea a fost făcută luni dimineață, după ce polișțiștii au fost anunțați că artistul nu răspundea la telefon. Medicii de pe ambulanța ajunsă la fața locului nu au putut să facă nimic pentru a-l salva pe cântăreț. El decedase deja și a fost declarat mort la fața locului.

 

Keith abia se întorsese în Marea Britanie din Australia și urma să meargă într-un turneu în Statele Unite ale Americii, în luna mai a acestui an, relatează bbc.com.

 

Solistul trupei The Prodigy a murit! "Decesul nu este tratat ca fiind suspect"

Pe pagina de Instagram a trupei au apărut deja numeroase mesaje din partea fanilor îndurerați de moartea solistului. Multora dintre ei nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

Poliția a anuntat că a fost chemată să intervină din cauza unor "îngrijorări legate de starea unui bărbat", imediat după ora locală 8.00.

"Decesul nu este tratat ca fiind suspect, iar un raport este în curs de pregătire pentru morgă", au informat reprezentantii politiei.

Trupa Prodigy a fost in România anul trecut, la festivalul Untold de la Cluj. Concertul de anul trecut a fost al patrulea susținut la noi în țară.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a deslușit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar înainte să-l lovească! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri