Solista de muzică populară, Maria Dragomiroiu, gest extraordinar în plină pandemie de coronavirus. Felicitări!


Maria Dragomiroiu, solista de muzică populară, a decis să recurgă la un gest extraordinar în plină pandemie, și să se implice activ în lupta contra coronavirus.


In articol:

Maria Dragomiroiu s-a alăturat vedetelor care au realizat donații, pentru a se implica în lupta contra coronavirus, și a realizat, la rândul ei, acest gest extraordinar. Totodată, solista de muzică populară a oferit primele sale gânduri, cu privire la această perioadă încercată, pe care omenirea se vede nevoită să o depășească.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, revoltată! Ce pensie primește artista

Maria Dragomiroiu și soțul ei au donat 10.000 de lei, pentru a se implica în lupta contra coronavirus

maria dragomiroiu, solista de muzica populara, a donat, lupta contra coronavirus, coronavirus
maria dragomiroiu, solista de muzica populara, a donat, lupta contra coronavirus, coronavirus

Solista de muzică populară a declarat că ea și soțul ei au realizat această donație, pentru a ajuta personalul medical aflat în prima linie, chiar dacă banii respectivi au fost economisiți din greu.

„Nu mă dau afară banii din casă, trăim normal. Nu mi-a plăcut să mă dau mai așa și nici nu-mi trebuie. Am donat și noi, eu cu soțul meu, 100 de milioane  pentru medici… Din ce aveam strânși”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Citeste si: Secretul Mariei Dragomiroiu! Ce face artista pentru a avea mereu părul superb

„Din păcate, omul zice că își trăiește clipa. Dacă te gândești la ziua de mâine puțin, să nu cheltuiești tot ce ai câștigat… Eu la țară așa stiam: să pui găleata la streașina casei când plouă. Dacă ești atent, iei în calcul că ți se poate întâmpla orice în timpul vieții”, a continuat solista de muzică populară.

maria dragomiroiu, solista de muzica populara, a donat, lupta contra coronavirus, coronavirus
maria dragomiroiu, solista de muzica populara, a donat, lupta contra coronavirus, coronavirus

Totodată, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că, deși stă aproape de nepoții și copiii săi, preferă să păstreze dinstanța față de aceștia, pentru a nu se pune unii pe ceilalți în pericol, astfel respectând toate regulile impuse de autorități.

„Stăm foarte aproape de copii. Pe jos dacă mergem ajungem foarte repede. De exemplu, a fost ziua nepoțelului meu, a împlinit recent 6 anișori. Nu am mers, am vorbit doar prin telefon. Cred că așa vom face și de Paște. Nu îndrăznesc să merg la ei, respect toate regulile”, a conchis solista de muzică populară, Maria Dragomiroiu.

Citeste si: Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu. Şi-a pierdut mama foarte devreme, în urma unui incident petrecut în curtea propriei case


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Dragomiroiu, revoltată! Ce pensie primește artista

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu. Şi-a pierdut mama foarte devreme, în urma unui incident petrecut în curtea propriei case

Maria Dragomiroiu, declaratii dupa ce a aflat din presa ca a murit: "Probabil vor mai urma si alti artisti! Sunt mult prea obosita"

"Maria Dragomiroiu a murit"! Ce spune indragita cantareata despre acest fake-news devenit viral! Intepreta anunta ca va lua masuri impotriva celor care lanseaza...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri