Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină


Noi dezvăluiri șocante ies la suprafață în cazul morții lui Răzvan Ciobanu.

Noi dezvăluiri halucinante au ieșit la suprafață după cumplitul accident în care a fost implicat Răzvan Ciobanu. Celebrul designer și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina în mai mulți copaci, apoi s-a răsturnat.

Întregul incident a avut loc în comuna Săcele. Conform Antena 3, mai multe obiecte din autoturismul pe care Răzvan Ciobanu îl conducea ar fi fost furate chiar de oameni. Printre aceste lucruri se afla și o biblie, parfumuri și chiar sticle de alcool. Toate aceste obiecte erau considerate probe pentru autorități.

Citeste si: Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot: ”Apartenența sa departe de Hristos nu ne permite”

Citeste si: Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Ce lucruri au găsit polițiștii în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost descoperit fără suflare lângă autoturism, după ce toată noaptea petrecuse cu prietenii pe litoral. În interior, polițiștii au găsit un act de identitate care îi aparține unui bărbat din București și despre care se crede că ar fi fost în mașină în momentul impactului. Anchetatorii au mai descoperit în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu și o poșetă și încălțări de damă, care i-ar fi aparținut, după câte se pare, proprietarei autoturismului care i l-ar fi împrumutat îndrăgitului designer în vârstă de 43 de ani.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Vrei să combaţi depresia şi anxietatea? Specialistul îţi spune ce alimente îţi sunt aliaţi de nădejde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri