Socant! Crenvurstii pot imbolnavi copiii de leucemie! Uite cum este posibil!

Socant! Crenvurstii pot imbolnavi copiii de leucemie! Uite cum este posibil!
Socant! Crenvurstii pot imbolnavi copiii de leucemie! Uite cum este posibil!

In ciuda faptului ca pare inofensiv sa mananci un sandvici cu mezeluri, studii realizate de cercetatorii americani au ajuns la o concluzie ingrijoratoare: copiii care consuma frecvent crenvursti prezinta un risc sporit de leucemie.

 

Mai mult, unele studii arata ca si femeile care mananca frecvent hamburgeri sunt in pericol de a dezvolta limfom.
Indiferent daca sunt preparati din carne de pui sau de porc, crenvurstii ne pun tuturor sanatatea in pericol, dar, in cazul copiilor si tinerilor, chiar si viata. Cercetatorii de la Şcoala de Medicina a Universitatii de Sud din Los Angeles au concluzionat ca tinerii care au mancat mai mult de trei crenvursti pe saptamana sunt de aproape 10 ori mai predispusi la leucemie decat cei care nu au consumat deloc.
Folosit pentru mentinerea culorii crenvurstilor, nitritul de sodiu (E 250) are potential cancerigen. In timpul procesului de gatire, nitritii prezenti in produsele din carne procesata se transforma intr-un compus cancerigen, o reactie care se intampla, de fapt, si in stomacul nostru, de aici venind riscul de a face diferite tipuri de cancer (bucal, esofagian, de stomac si de creier).
Sursa: ZiarulRing.ro

Mai mult, unele studii arata ca si femeile care mananca frecvent hamburgeri sunt in pericol de a dezvolta limfom. 

Indiferent daca sunt preparati din carne de pui sau de porc, crenvurstii ne pun tuturor sanatatea in pericol, dar, in cazul copiilor si tinerilor, chiar si viata. Cercetatorii de la Şcoala de Medicina a Universitatii de Sud din Los Angeles au concluzionat ca tinerii care au mancat mai mult de trei crenvursti pe saptamana sunt de aproape 10 ori mai predispusi la leucemie decat cei care nu au consumat deloc.



Folosit pentru mentinerea culorii crenvurstilor, nitritul de sodiu (E 250) are potential cancerigen. In timpul procesului de gatire, nitritii prezenti in produsele din carne procesata se transforma intr-un compus cancerigen, o reactie care se intampla, de fapt, si in stomacul nostru, de aici venind riscul de a face diferite tipuri de cancer (bucal, esofagian, de stomac si de creier).

Sursa: ZiarulRing.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum vede Andreea Bănică, rolul de părinte celebru pe care îl are pentru copilașii săi? Artista a ales ca în familia sa să dăinuie armonia, indiferent de situație! "N-are cum să reziste, clar!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

O nouă perioadă plină de evenimente pentru Culiță Sterp! Ce fotografie a apărut în mediul online, acolo unde acesta se afla alături de o frumoasă prezență feminină?

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies