ȘOC! Simina se căsătorește cu Alex Zănoagă! ”I-am cunoscut pe părinții bărbatului meu”


Simina a luat o decizie importantă în privința lui Alex Zănoagă, bărbatul cu care a format un cuplu la Puterea dragostei

La Puterea dragostei, Simina Loica și Alex Zănoagă au format un cuplu controversat, dar, pe de altă parte, și plin de sentimente! ”Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună”, a spus bruneta, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

De partea cealaltă, nici bărbatul nu a rămas dator în complimente pentru Simina. ”Este cea mai frumoasă femeie. De aceea, am și luptat pentru ea, și pentru relația noastră. Știu că, poate, unii oameni mi-au condamnat anumite reacții pe care le-am avut în casă, dar totul a pornit din iubire, ceea ce implică și gelozii, și supărări, însă și foarte multe bucurii”, a spus Zănoaga pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Vanilla sex. Tu știi ce înseamnă? Practica care a înnebunit tinerele fete

Simina se mărită cu Alex Zănoagă! ”Deja stau la el”

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, cei doi au recunoscut că se gândesc și la un mariaj. Să fie oare real? Simina se mărită cu Alex Zănoagă! Tot ce-i posibil! ”Acum, că am ieșit din casa Puterea dragostei, am decis și ce vom face. Mă voi muta cu Alex la București, de fapt, deja stau la el. I-am cunoscut și părinții, care mă plac foarte mult, iar sora mea a venit special de la Timișoara să fie alături de noi!”, a spus Simina.

Citeste si: Cum arată visele? Ceea ce au descoperit cercetătorii e fascinant!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri