Șoc în showbiz! Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună!


Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună! Cei doi au confirmat că trăiesc o poveste de dragoste superbă.


In articol:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună! Deși cu toții suntem obișnuiți ca atunci când auzim numele „Cleopatra Stratan” să ne gândim la o puștoaică drăgălașă, lucrurile s-au schimbat radical, iar fiica lui Pavel Stratan este acum o domnișoară în toată regula.

Citeste si: Cleopatra Stratan s-a pozat într-o ipostază... incendiară. Acum nu mai este fetița care cânta „Ghiță”, pentru că s-a transformat într-o o bombă-sexy!

Iată că foarte multe persoane au observat apropierea dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan, iar cei doi soliști au confirmat că formează un cuplu și că trăiesc o poveste de dragoste demnă de a fi transpusă în romane.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună- cei doi au confirmat relația!

Edward Sanda, în vârstă de 22 de ani, a fost primul care a dezvăluit faptul că între el și Cleopatra Stratan există sentimente puternice și că formează un cuplu.

Totodată, tânărul a mărturisit că, din păcate, în contextul pandemiei de coronavirus, acum nu pot fi unul lângă celălalt, din cauza restricțiilor impuse.

Citeste si: Cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda: „E tot ceea ce am căutat”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună

Mai mult decât atât, nici fiica lui Marcel Pavel nu s-a mai abținut, așa că a decis să dea frâu liber exprimării în mediul online.

În vârstă de 17 ani, Cleopatra a declarat că ea și Edward formează un cuplu de ceva vreme și că acum colaborează inclusiv pe plan muzical, pentru a-și surprinde fanii.

”Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda – suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală,” a declarat Cleopatra Stratan, potrivit Bravonet.ro

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună

Fanii cei doi sunt extaziați, mai ales că superbul cuplu a început să își facă declarații de dragoste și pe rețelele de socializare, Cleopatra Stratan fiind descrisă de către

iubitul ei ca „inima mea”. Fiica lui Marcel Pavel i-a și dedicat lui Edward câteva versuri, mesajul fiind unul emoționant: „Știi că nu mă pot abține/ Să mă-ndrăgostesc de tine!”.

Citeste si: Nu o mai recunoști! Cum arată acum Cleopatra Stratan: "Un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist"


Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda: „E tot ceea ce am căutat”

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Cine este iubitul Cleopatrei Stratan! Cei doi au fost surprinși împreună: „Cel mai fresh cuplu al momentului”

Cleopatra Stratan s-a pozat într-o ipostază... incendiară. Acum nu mai este fetița care cânta „Ghiță”, pentru că s-a transformat într-o o bombă-sexy!

Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere, la numai 17 ani! Cum a reacționat tatăl ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri