Șoc în showbiz! Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună!


Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună! Cei doi au confirmat că trăiesc o poveste de dragoste superbă.


In articol:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună! Deși cu toții suntem obișnuiți ca atunci când auzim numele „Cleopatra Stratan” să ne gândim la o puștoaică drăgălașă, lucrurile s-au schimbat radical, iar fiica lui Pavel Stratan este acum o domnișoară în toată regula.

Citeste si: Cleopatra Stratan s-a pozat într-o ipostază... incendiară. Acum nu mai este fetița care cânta „Ghiță”, pentru că s-a transformat într-o o bombă-sexy!

Iată că foarte multe persoane au observat apropierea dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan, iar cei doi soliști au confirmat că formează un cuplu și că trăiesc o poveste de dragoste demnă de a fi transpusă în romane.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună- cei doi au confirmat relația!

Edward Sanda, în vârstă de 22 de ani, a fost primul care a dezvăluit faptul că între el și Cleopatra Stratan există sentimente puternice și că formează un cuplu. Totodată, tânărul a mărturisit că, din păcate, în contextul pandemiei de coronavirus, acum nu pot fi unul lângă celălalt, din cauza restricțiilor impuse.

Citeste si: Cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda: „E tot ceea ce am căutat”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună

Mai mult decât atât, nici fiica lui Marcel Pavel nu s-a mai abținut, așa că a decis să dea frâu liber exprimării în mediul online. În vârstă de 17 ani, Cleopatra a declarat că ea și Edward formează un cuplu de ceva vreme și că acum colaborează inclusiv pe plan muzical, pentru a-și surprinde fanii.

”Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda – suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală,” a declarat Cleopatra Stratan, potrivit Bravonet.ro

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună

Fanii cei doi sunt extaziați, mai ales că superbul cuplu a început să își facă declarații de dragoste și pe rețelele de socializare, Cleopatra Stratan fiind descrisă de către iubitul ei ca „inima mea”. Fiica lui Marcel Pavel i-a și dedicat lui Edward câteva versuri, mesajul fiind unul emoționant: „Știi că nu mă pot abține/ Să mă-ndrăgostesc de tine!”.

Citeste si: Nu o mai recunoști! Cum arată acum Cleopatra Stratan: "Un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist"


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri