Cine este iubitul Cleopatrei Stratan! Cei doi au fost surprinși împreună: „Cel mai fresh cuplu al momentului”

Cine este iubitul Cleopatrei Stratan! Cei doi au fost surprinși împreună: „Cel mai fresh cuplu al momentului”
Cine este iubitul Cleopatrei Stratan! Cei doi au fost surprinși împreună: „Cel mai fresh cuplu al momentului”

Cine este iubitul Cleopatrei Stratan. Amna i-a dat de gol pe cei doi, în urmă cu puțin timp, atunci când a anunțat că formează cel mai fresh cuplu.

De câteva luni, Cleopatra Stratan petrece tot mai mult timp alături de unul dintre cei mai doriți burlaci ai momentului. Deși au declarat de multe ori că sunt doar prieteni buni și că au colaborări împreună, Amna i-a dat de gol pe Cleopatra Stratan și pe Edward Sanda.

Îndrăgitul artist a pus punct relației cu prietena sa în urmă cu ceva timp, iar de mai multe luni, este tot mai prezent în compania Cleopatrei Stratan, devenită cunoscută pentru piesa „Ghiță”.

Tânăra s-a transformat într-o adolescentă superbă, iar Amna i-a dat de gol pe cei doi și a anunțat că aceștia formează cel mai nou cuplu din showbiz. Amna și Edward Sanda colaborează de mai mulți ani, iar mesajul artistei de pe Instastory vine ca o completare a faptului că este extrem de încântată să îl vadă fericit și împlinit.

Citeste si: Cleopatra Stratan s-a pozat într-o ipostază... incendiară. Acum nu mai este fetița care cânta „Ghiță”, pentru că s-a transformat într-o o bombă-sexy!

„Trebuie să anunțăm cel mai fresh cuplu al momentului, Edi. O facem? Doamnelor și domnilor, în exclusivitate la mine pe story, Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un nou cuplu, iar Amna le va fi nașă”, a spus ea pe pagina sa de Instagram!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vestea l-a luat prin surprindere pe artist, care s-a arătat extrem de rușinat că a fost dat de gol.

Cine este iubitul Cleopatrei Stratan! Cei doi au fost surprinși împreună: „Cel mai fresh cuplu al momentului”
Cine este iubitul Cleopatrei Stratan! Cei doi au fost surprinși împreună: „Cel mai fresh cuplu al momentului”

Cleopatra Stratan, primele declarații despre iubit: „Toate la timpul lor!”

La finalul anului 2019, Cleopatra a vorbit despre viața sa personală. Tânăra se apropie cu pași repezi de majorat, însă nu se grăbește să își facă un iubit. Cel puțin, așa se întâmpla la scurt timp după ce presa a cuplat-o prima dată cu Edward. 

„Suntem doar prieteni! Și cu iubitul, cu iubitul mai târziu.

Este cam devreme. Toate la timpul lor. Acum școala e pe primul loc", a declarat Cleopatra Stratan la finalul anului 2019.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cleopatra Stratan, schimbare uriașă! Fetița care îl aștepta pe Ghiță la portiță e acum bombă sexy

În plus, pentru ca situația să fie clară și să nu se mai vorbească pe marginea acestui subiect, Edward a simțit nevoia să facă și el câteva declarații.

„Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată.

Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău. Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul Ghiţă", a spus atunci și Edward Sanda.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere, la numai 17 ani! Cum a reacționat tatăl ei

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Nu o mai recunoști! Cum arată acum Cleopatra Stratan: "Un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies