Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre sarcină: „Mi-a fugit pământul de sub picioare”


Cei doi prezentatori TV au vorbit despre momentele frumoase pe care le trăiesc de când au aflat că viața lor se va schimba în numai câteva luni de zile.

Este oficial. Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată și au făcut primele declarații despre schimbarea importantă din viața lor.

Cei doi prezentatori Tv au vrut să treacă primul trimestru al sarcinii, după ce Gina Pistol a primit un diagnostic sfâșietor în urmă cu câțiva ani. Șansele ca ea să aibă un copil în mod natural erau extrem de mici, așa că a fost o mare surpriză pentru ea și pentru iubitul său, Smiley.

În cadrul unui vlog, Gina a dezvăluit că i-a fost extrem de greu în primele luni de sarcină și, din acest motiv, nu a vrut să spună nimic, până când nu a aflat că bebelușul este bine.

„Noi doi vom deveni părinți. Eu personal încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei. Trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb programul.

Cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei”, a declarat Smiley.

Gina Pistol
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Instagram]

„Așa mă bucur că trăiesc ce trăiesc acum. Pur și simplu mă bucur. Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu o mamă cool, să fiu prietenul copilului mei, să pot să-i las libertate”, a continuat Gina Pistol.

În plus, Gina și Smiley au dezvăluit că vor avea o fetiță și deja s-au și gândit la numele micuței.

În glumă, prezentatoarea Tv a spus că ar numi-o Regina Maria, Maria fiind numele de familie al lui Smiley. Artistul a râs în momentul în care a auzit această idee năstrușnică.

„Vestea că vom avea un copil împreună a fost o mare bucurie și o mare surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm veseta asta pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt și toate lucrurile sunt așa cum trebuie”, a declarat Gina Pistol.

„A fost o surpriză neplăcută momentul în care am văzut că presa scrie despre asta. Voiam să dăm vestea familiilor personal”, a continuat Smiley.

„Nu-mi venea să cred. Îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima dată inimioara, ăla a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare”, a declarat emoționată Gina Pistol, despre momentul în care a fost sigură că este însărcinată.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Gina Pistol, până să îl cunoască pe Smiley? Era mai plinuţă și total diferită față de acum! Galerie FOTO

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Chiar dacă se retrage din televiziune, pentru că este însărcinată, Gina Pistol radiază de fericire!

Gina Pistol a confirmat sarcina! "Trec printr-o perioadă foarte frumoasă!"

Gina Pistol și Smiley au aflat sexul bebelușului: „Vor avea, se pare...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri