Slabesti peste 20 de kg urmand dieta cu supe si ciorbe

Slabesti peste 20 de kg urmand dieta cu supe si ciorbe
Slabesti peste 20 de kg urmand dieta cu supe si ciorbe

Dieta poate fi tinuta maximum o luna si jumatate. Iata cum arata meniul unei saptamani (pentru celelalte poti schimba zilele acestei prime saptamani, ca sa nu se obisnuiasca organismul si sa scapi mai greu de kilogramele in plus):

LUNI

Mic dejun: un iaurt cu trei linguri de ovaz si o portie mare de zeama de varza.

Gustare: doua prune si un pahar de supa de varza.

Pranz: o bucata de friptura de pui si 100 de grame de spanac si o portie de zeama de varza.

Gustare: o felie de pepene rosu si un pahar de supa de varza.

Cina: o salata de rosii, branza si castraveti si o portie de varza.

MARTI

Mic dejun: un ou fiert si un bol de supa de legume.

Gustare: o para si un pahar de supa de legume.

Pranz: o bucata de peste fiert si o portie de supa de legume.

Gustare: un mar si un pahar de supa de legume.



Cina: o portie de supa de legume.

MIERCURI

Mic dejun: un pahar cu lapte, o felie de paine prajita si o omleta dintr-un ou.

Gustare: o felie de pepene rosu.

Pranz: 50 de grame de orez fiert, simplu si o portie de ciorba de vacuta.

Gustare: un grapefruit.

Cina: o portie de ciorba de vacuta.

JOI

Mic dejun: o rosie, un castravete, o felie de branza si un bol de supa de salata verde de post.


Gustare: 100 de grame de strugure si un pahar cu supa de salata verde de post.

Pranz: un ciocanel de pui si o portie mare de supa de salata verde de post.

Gustare: un iaurt si un pahar cu supa de salata verde de post.

Cina: o bucata de peste la gratar si o salata verde de post.

VINERI

Mic dejun: o felie de sunca, un ardei rosu gras, un iaurt si un bol cu supa crema de rosii.


Gustare: o pruna si un pahar cu supa crema de rosii.

Pranz: un carnat si 50 de grame de orez fiert. O portie de supa crema de rosii.

Gustare: o felie de pepene rosu.

Cina: o salata de legume cu pui si o portie de supa crema de rosii.

SAMBATA

Mic dejun: o felie de paine prajita si un ou fiert.


Gustare: doua prune si o nuca.

Pranz: mamaliga cu iaurt iaurt si o portie de ciorba de cartofi.

Gustare: un mar

Cina: o portie de ciorba de cartofi.

DUMINICA

Mic dejun: un iaurt cu cateva linguri de ovaz.

Gustare: o felie de pepene rosu.

Pranz: o portie de supa crema de linte.

Gustare: o felie de pepene rosu.


Cina: o salata de rosii, castraveti, masline si putina branza.

Sursa: clicksanatate.ro



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care sunt imperfecțiunile pe care chiar Gabriela Cristea le-a evidențiat la propria persoană? Fosta prezentatoare TV a spus lucrurilor pe nume! "51 și nu mă plâng!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, Vrancea, un ținut unic, de poveste

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies