Siviu Prigoană se însoară: ”Sunt tânăr”


Silviu Prigoană este pregătit să se însoare cu partenera lui, Mihaela, după ce se termină tot scandalul cu Adriana Bahmuțeanu. Cei doi s-au cunoscut când se aflau în vacanță în străinătate și de atunci sunt de nedespărțit.


In articol:

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu sunt într-un conflict de neoprit de mai bine de șase ani de zile, lucru care îl împiedică pe Silviu Prigoană să facă nunta așa cum își dorește. Silviu Prigoană a discutat cu judecătorul pentru a finaliza cât mai rapid procesul dintre el și Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană vrea să se însoare cu Mihaela

Silviu Prigoană a declarat că se va căsători cu partenera lui de viață, Mihaela, cât se poate de curând. Prigoană, sub forma unei glume, a spus că, în cazul în care nu se va termina procesul dintre el și Bahmuțeanu nici peste 4 ani, nu va mai fi nevoie de el, pentru că va fi major copilul lui.

Citeste si: Silviu Prigoană, dezvăluiri despre momentul în care și-a pierdut piciorul: „Am fost în moarte clinică”

”Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat probleme cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a declarat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană își dorește liniște și pace în ceea ce privește viața lui de familie și se pare că Mihaela este mai mult decât potrivită în privința aceasta. Partenera lui îi dăruiește iubire, respect, echilibru, protecție și siguranță încă de la startul relației lor.

Cum se înțeleg Silviu Prigoană și Mihaela

Silviu Prigoană și Mihaela au deja locația nunții pregătită.

Nunta lor se va face la Ierusalim. Silviu Prigoană plănuiește să-și schimbe complet viața, să trăiască liniștit cu Mihaela și să-și se ocupe de copii într-un mediu sănătos. Totodată, Silviu Prigoană a declarat că nu e nevoie să-ți răsfeți copiii cu haine, bijuterii sau lucruri scumpe pentru a-i impresiona, ci este nevoie doar să te ocupi de educația lor și să fii prezent. 

Citeste si: Silviu Prigoană, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Nu totul mi se cuvine!”

”Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a spus Mihaela Prigoană.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru corp cu zaț de cafea. Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Scrub cu zahăr pentru corp. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrub-ului cu zahăr

CITEȘTE: Exemple de tunsori pentru păr ondulat și fața rotundă

CITEȘTE: Idei de tunsori pentru femei de peste 50 ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru buze senzuale. Cum pregătești acest exfoliant la tine acasă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri