Situație dramatică! Lora și Ionuț Ghenu au ajuns la spital în Bali: „Ne linșează”


Lora și Ghenu sunt blocați de mai multe zile în Bali, din cauza noului coronavirus. Cei doi se află într-o situație complicată și au cerut ajutorul.


In articol:

Lora și Ionuț Ghenu se află de câteva săptămâni în Bali, izolați de restul lumii. Cei doi au povestit că nu pot părăsi țara și sunt deja îngrijorați de situația în care se află.

Cristi și Ralu, doi tineri care călătoresc de mai multe luni în Bali, s-au împrietenit cu Lora și cu logodnicul ei și le-au sugerat să părăsească zona în care au stat ultimele săptămâni și să vină în Sidemen, o zonă mult mai izolată, în care să fie mai în siguranță.

Situație dramatică! Lora și Ionuț Ghenu, obligați să meargă la spital în Bali: „Ne linșează”

Însă, Lora și Ionuț au avut o surpriză de proporții, deoarece proprietarii pensiunilor din zonă nu mai primesc turiști dacă nu au un control medical, așa că cei doi au fost obligați să meargă la spital pentru un test.

Cu mască de protecție, Lora, Ionuț și prietenii lor au mers la centrul medical pentru a li se lua temepratura și pentru a primi certificatul care confirmă că sunt sănătoși, înainte de a găsi o altă cazare.

Situație dramatică! Lora și Ionuț Ghenu, obligați să meargă la spital în Bali: „Ne linșează”

„Hai să vedem ce ne fac ăștia. Uite cum se uită lumea la noi”, a dezvăluit Cristi în vlogul său, iar Lora a confirmat în spate.

„Lumea se uită ciudat la noi, ne linșează. E OK”.

Citeste si: Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o adevărată dramă în Bali! Cei doi sunt blocați în Indonezia, „Nu se ocupă nimeni să ajungem acasă!

După ce asistenții medicali au refuzat să îi consulte, Lora și Ionuț au fost trimiși la un alt spital din orașul următor.


Ce au decis Lora și Ionuț Ghenu

 

„Nu vor să ne facă aici, ne trimit la spitalul din orașul următor. Nu prea vrea niciunul să meargă la spital, nu am stat izolat două săptămâni ca să mă bag acum în spital. Dar să vedem. Faza e că nu avem de ales, ori facem asta, ori trebuie să dorm cu Ghenu în orezărie, acolo”, a mai dezvăluit Cristi îngrijorat de situație.

Cei patru s-au îndreptat în orașul apropiat, însă au avut parte de un șoc:

„Fug de noi oamenii. De ce fug, pentru că nu suntem asiatici?”, se poate auzi Lora cum se plânge de întreaga situație.

Cei patru nu au reușit să rezolve nimic cu certificatul și au stabilit să stea timp de o lună împreună într-o casă.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri