Lora, anunț incredibil după 4 ani de relație: „Nu mi-e teamă, pur și simplu...”

Lora, anunț incredibil după 4 ani de relație: „Nu mi-e teamă, pur și simplu...”
Lora, anunț incredibil după 4 ani de relație: „Nu mi-e teamă, pur și simplu...”

Ce spune vedeta despre relația cu Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu, manager-ul ei, formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar pe plan profesional sunt o echipă de chiar mai mult timp.

Focoasa româncă a recunoscut că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de-a lungul timpului, dar a menționat faptul că nu și-au găsit niciodată timp pentru nuntă. În cadrul unui interviu, cei doi au dezvăluit secrete și ne-au oferit informații din viața lor personală.

Când Crăciunul bate la ușă, românca de 37 de ani ne-a anunțat că este în toiul pregătirilor pentru nuntă și că urmează să meargă la viitorii nași, niște prieteni foarte apropiați din Oradea, pentru a stabili niște detalii finale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lora, dezvăluiri în exclusivitate despre drama care i-a marcat viața ”Am și acum o bucățică de sticlă în bărbie”

Citeste si: Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc: „Mi-e teamă...”

„De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat.

Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”.

Ce vis are Lora pentru ziua nunții ei


Ca orice femeie, Lora își dorește ca în ziua nunții sale, toate detaliile să fie perfecte. Cu toate că cei doi sunt logodiți, deci uniți în fața Domnului, cel mai important moment pentru celebra cântăreață, rămâne cununia religioasă. “Avem prieteni, trebuie să ne împărțim.

Ei sunt parte din familie cumva și vreau să mergem și la familiile noastre, să petrecem cu ei prima zi de Crăciun. În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași. Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta”, a mai dezvăluit Lora, potrivit sursei.

Așadar, abia așteptăm să vedem ce rezervă anul 2020 în ceea ce privește relația dintre Lora și Ionuț Ghenu. Oare ei vor fi mirii anului?Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc: „Mi-e teamă...”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies