Singurii barbati din zodiac in care poti sa ai incredere

Singurii barbati din zodiac in care poti sa ai incredere
Singurii barbati din zodiac in care poti sa ai incredere

Multi barbati pot fi de incredere, nascuti in diverse zodii, cu diverse personalitati si caractere. Dar numai cativa dintre ei reusesc sa se comporte la fel de corect in orice situatie, chiar daca uneori le-ar fi mai usor sa minta. Prefera sa taca, decat sa piarda timpul ticluind minciuni. Iata ce barbati din zodiac sunt corecti tot timpul si de ce poti avea incredere in ei.

Scorpionul considera minciuna o pierdere de timp

Tot zodie de Apa ca si Pestii, Scorpionul se poate lauda si el ca detine recordul la corectitudine. Barbatii Scorpioni pot ascunde anumite lucruri, dar nu se obosesc sa minta sau sa te insele, in primul rand pentru ca ar pierde ei timpul. Cand vor sa puna capat unei relatii, pur si simplu pleaca. Din punctul lor de vedere, minciunile ne complica viata inutil si ne fac sa risipim energia necesara pentru alte planuri si proiecte, mai importante.

Leul prefera adevarul, decat complicatiile

Leii sunt pasionali, rasfatati, capriciosi, dominatori, dar si cinstiti. Vei fi surprinsa sa afli ca, oricat de incurcate ar fi lucrurile, nativii Lei prefera sa spuna adevarul ca sa iasa mai repede din incurcatura. Cu siguranta, se numara printre putinii barbati din zodiac pentru care adevarul si corectitudinea sunt o modalitate de a castiga simpatia celor din jur si aprecierea femeilor.


 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Top 5 zodii norocoase in luna MAI! Sunt pe val si le merge foarte bine!

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Trei zodii de femei cu karme pozitive! Aduc fericirea in viata ta!

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies