„Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap." Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

„Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.
„Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap." Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

Cântăreața de muzică populară a vorbit despre abuzurile la care a fost supusă în timpul mariajului cu fostul său partener de viață.

Maria Dragomiroiu se numără printre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața de muzică populară și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei de senzație, cu voia bună și, bineînțeles, cu petrecerile de pomină pe care le onorează. Chiar și așa, puțini știu prin ce momente a trecut aceasta alături de fostul ei soț. Potrivit spuselor sale, soacra ei a fost vinovată pentru că relația ei cu fostul soț era toxică.

Citeste si: "Folcloristele astea, nu mai sunt ce au fost! Ce diferența e între ea și Bianca Drăgușanu?!" Cum arată Maria Constantin în costum de baie

Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț
Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de către fostul soț

Povestea cumplită a celebrei cântărețe începe chiar din perioada în care începuse să devină foarte cunoscută. Aceasta a recunoscut că se certa foarte des cu bărbatul alături de care încerca să construiască un mariaj perfect, astfel că a ajuns să fie victima abuzurilor fizice.

„Cred că din cauza fostei soacrei a fost așa. Era o femeie foarte rea. Se ducea pe la morminte să ne despărțim. Ea zicea că vrea să ne fie bine. Au apărut probleme în căsnicie atunci când am vrut să evoluez, să fac ceva. Eu toată viața mea am visat să fac ceva. Cel mai mult am visat, nu neapărat să cânt, dar să am acoperișul meu deasupra capului.

Eu am fost motorul familiei”, a spus Maria Dragomiroiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Ești un laș și un trădător, un alt român”. Soprana Angela Gheorghiu, mesaj tranșant pentru dirijorul Cristian Măcelaru

Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate de fostul soț

Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț
Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate de fostul soț

Cântăreața a știut de la început că era înșelată de partener, astfel că a mers acasă la soacră pentru a verifica. Ajunsă acolo, ea a aflat că într-adevăr chiar așa s-a întâmplat, iar soacra ei a izbucnit și a vrut să o dea afară din casă.

„A vrut Dumnezeu să aflu! Eram acasă și eu l-am sunat, că a zis că pleacă în inspecție într-un parc.

N-a răspuns. Am sunat-o și pe soacră-mea și nu mi-a răspuns nici ea. Mi-a venit acest gând că Ion e cu o femeie la soacră-mea în garsonieră. Am lăsat copiii acasă. Am luat un taxi. Când am ajuns la lift, tocmai se închidea. Am dat să intru și în cabină era soacră-mea.

Ea a zis: «Du-te la tine acasă!». A intrat în panică și mi-am dat seama că ea știe ceva.

I-am zis că Ion e sus cu o femeie în casă, în timp ce liftul urca. Ea a început să vorbească tare ca s-o audă ei. Nu a intrat în casă că ei erau acolo. Eu am stat în scara blocului două ore și m-a invitat un vecin în casă la el”, a mai zis interpreta.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

"Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului.

Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.

Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta!

Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”,  a spus Maria Dragomiroiu.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Și-a pus la punct situația”. Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu. Artista a pierdut sume mari de bani

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies