Simptome de infarct care apar numai la femei! Atentie mare la ele!


Simptome de infarct care apar numai la femei! Atentie mare la ele!

Simptomele afectiunilor inimii la femei sunt diferite fata de cele care apar la barbati.

 

Dureri in piept sau disconfort. Durerile in piept sunt cel mai comun simptom pentru un atac de cord insa unele femei nu prezinta astfel de manifestari. Femeile pot simti un fel de presiune sau sentiment de plin, iar durerea pote fi oriunde in piept, nu doar in partea stanga. Senzatia din timpul unui infarct este disconfort extrem.
Dureri in brate, spate, gat sau mandibula. Acest gen de dureri sunt specifice mai mult femeilor decat barbatilor. Femeile pot fi derutate de aceste simptome, durerile se pot manifesta gradual sau brusc. Daca durerile apar in timpul somnului acestea pot trezi. Daca simtiti vreun simptom atipic in vreuna din partile corpului deasupra taliei, trebuie sa comunicati urgent acest lucru medicului.
Dureri de stomac. Uneori oamenii confunda durerile de stomac si cred ca este vorba de arsuri, raceala sau ulcer, cand de fapt sunt semnalul ca are lor un infarct.
Alteori femeile simt o presiune enorma in zona abdomenului, ca si cum un elefant li s-ar fi asezat pe burta.
Probleme de respiratie, greata sau ameteala.Daca aveti probleme sa respirati, fara vreun motiv, s-ar putea sa fie vroba un atac de cord, in special daca mai aveti inca unul sau mai multe simptome.
Citeste mai multe aici.

Dureri in piept sau disconfort.

Durerile in piept sunt cel mai comun simptom pentru un atac de cord insa unele femei nu prezinta astfel de manifestari. Femeile pot simti un fel de presiune sau sentiment de plin, iar durerea pote fi oriunde in piept, nu doar in partea stanga. Senzatia din timpul unui infarct este disconfort extrem.

Dureri in brate, spate, gat sau mandibula. Acest gen de dureri sunt specifice mai mult femeilor decat barbatilor.
Femeile pot fi derutate de aceste simptome, durerile se pot manifesta gradual sau brusc. Daca durerile apar in timpul somnului acestea pot trezi. Daca simtiti vreun simptom atipic in vreuna din partile corpului deasupra taliei, trebuie sa comunicati urgent acest lucru medicului.

Dureri de stomac. Uneori oamenii confunda durerile de stomac si cred ca este vorba de arsuri, raceala sau ulcer, cand de fapt sunt semnalul ca are lor un infarct. Alteori femeile simt o presiune enorma in zona abdomenului, ca si cum un elefant li s-ar fi asezat pe burta.

Probleme de respiratie, greata sau ameteala.Daca aveti probleme sa respirati, fara vreun motiv, s-ar putea sa fie vroba un atac de cord, in special daca mai aveti inca unul sau mai multe simptome.

Citeste mai multe aici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alina Sorescu, veste importantă în plin proces de divorț! Cine a câștigat custodia cele două fetițe: „Instanța a decis”

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate! Cum s-a afișat vedeta în mediul online: „Mi-am pus gluga-n cap, m-am chircit pe scaun”

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”

100 provocări amuzante pentru jocul „Adevăr sau Provocare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Cum să fii feminină și să atragi toate privirile – Trucuri pentru o garderobă chic

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri