Simona Pătruleasa face o alegere adorabilă - un câine dalmatian în viața sa. “Toți oamenii doreau să facă poze cu el!”

Simona Pătruleasa face o alegere adorabilă - un câine dalmatian în viața sa. “Toți oamenii doreau să facă poze cu el!”

Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D, de luni pana vineri, de la 9:00, își întâmpină cu bucurie și entuziasm noul membru al familiei: un cățeluș dalmatian numit Pongo.

 Simona, cunoscută pentru profesionalismul său în televiziune, a dezvăluit cu umor aventura sa în timpul unei plimbări pe Calea Victoriei.

" Am ieșit pe Calea Victoriei în weekend și, sincer, a fost o nebunie totală. Pongo a avut parte de adevărate sesiuni foto. Toți oamenii doreau să facă poze cu el. Nu a existat nicio persoană care să nu ne întrebe câți ani are și cum îl cheamă.

Este o ocazie de socializare cum nu am mai experimentat până acum. M-a eclipsat", a povestit Simona Patruleasa cu umor.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Vedeta Kanal D a dezvăluit că dragostea sa pentru dalmatieni a început atunci când se uita în repetate rânduri la filmul "101 dalmatieni" alături de fiica sa, Ingrid.

"Chiar spuneam, mai în glumă, mai în serios, că vom avea un Pongo sau o Perdita. Când l-am primit cadou, m-am întrebat: 'Doamne, ce mă fac acum?' Dar m-am adaptat și sunt mândră că, după câteva zile de plimbări, Pongo mă ascultă.

Sunt responsabilă cu plimbarea dimineața. Înainte să plec la redacție, trebuie să-l scot afară. Chiar și în weekend, mă trezesc devreme. Nu este ușor, pentru că nu suntem obișnuiți să avem animăluțe în casă, dar este și o mare bucurie, deoarece Pongo este un cățeluș prietenos și foarte jucăuș",  a adăugat Simona Patruleasa.

Prezentatoarea Stirilor Kanal D este cunoscută pentru dedicarea și devotamentul său în lumea jurnalismului, iar pasiunea sa pentru animale și legătura specială cu Pongo adaugă un aspect nou și emoționant în povestea sa personală.

Simona și Pongo sunt pregătiți să facă față provocărilor vieții de zi cu zi și să creeze momente frumoase împreună. Simona Pătruleasa rămâne un model de inspirație pentru mii de telespectatori și fanii ei, aducând mereu noutăți odata cu prezentarea Stirilor Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 9:00.

 Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies