Simona Gherghe probleme grave de sănătate! Critici dure la adresa influencerilor


Simona Gherghe a mărturisit că, din cauza unor produse de slăbit, a fost la un pas de atac cerebral și a lansat critici dure la adresa influencerilor.


In articol:

Având în vedere că showbiz-ul din România se confruntă cu un scandal monstru, creat de anumite produse de îngrijire personale, promovate de influenceri faimoși, Simona Gherghe a simțit nevoia să povesteasca și propria-i experiență, trăită cu doar câțiva ani în urmă.

Citeste si: Simona Gherghe, probleme mari cu copiii! ”Mai sper...”

simoa gherghe, atac cerebral, probleme de sănătate, influenceri, pastile de slăbit
simoa gherghe, atac cerebral, probleme de sănătate, influenceri, pastile de slăbit

Prezentatoarea TV a fost foarte aproape de a face atac cerebral din cauza unor pastile de slăbit, iar acum i-a îndemnat pe internauți și pe fanii săi, să se informeze din surse sigure, atunci când cumpără astfel de tratamente. Totodată, Simona Gherghe a lansat critici dure la adresa influencerilor care promovează astfel de produse, mărturisind că ea nu ar face niciodată rău comunității sale, pentru câștigurile obținute din contractele de imagine.

Simona Gherghe a fost aproape de atac cerebral, din cauza unor pastile de slăbit!

Simona gherghe a povestit că, în urmă cu doar câțiva ani, a fost foarte aproape de a face atac cerebral, din cauza unor pastile de slăbit. Aceasta și-a povestit experiența șocantă, pentru a educa alți oameni în acest sens și pentru a le oferi un exemplu concret, pentru o mai bună înțelegere a motivelor pentru care astfel de suplimente NU sunt bune.

simoa gherghe, atac cerebral, probleme de sănătate, influenceri, pastile de slăbit
simoa gherghe, atac cerebral, probleme de sănătate, influenceri, pastile de slăbit

„Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci de ce mi s-a întâmplat. Nu exista așa ceva, nu luați pastile de slăbit!” a dezvăluit Simona Gherghe, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Simona Gherghe trece prin chinuri groaznice. E cumplit ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente: „Îmi vine să mă...”

După ce și-a împărtășit trista experiență, Simona Gherghe a lansat critici dure la adresa influencerilor!

Așadar, după ce a explicat situația prin care a trecut și nivelul la care lucrurile puteau să degenereze dacă nu se oprea la timp, Simona Gherghe a trecut la atac, într-o manieră subtilă, la adresa influencerilor. Frumoasa prezentatoare TV a declarat că niciodată nu va promova un produs pe care nu îl folosește și în care nuare încredere, făcând trimitere la brand-ul de cosmetice care a distrus sute de femei și care este, în continuare, promovat în masă.

simoa gherghe, atac cerebral, probleme de sănătate, influenceri, pastile de slăbit
simoa gherghe, atac cerebral, probleme de sănătate, influenceri, pastile de slăbit

„Poate oamenii nu știu că poți să pățești așa ceva. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt și mulți oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credință. În ceea ce mă privește pe mine, am o comunitate mare și puternică. Pe Instagram și pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni și aș vrea să-i asigur că niciodată nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine și pentru familia mea, doar pentru bani! N-aș face în veci asta!” a încheiat Simona Gherghe.

Citeste si: Simona Gherghe, îngenuncheată de durere! Vedeta TV, în doliu. A murit când se aștepta mai puțin: „Drum lin...”

 


Citește și:

Simona Gherghe, probleme mari cu copiii! ”Mai sper...”

Simona Gherghe, îngenuncheată de durere! Vedeta TV, în doliu. A murit când se aștepta mai puțin: „Drum lin...”

Simona Gherghe, revoltată din cauza măsurilor: „Dumnezeu nu ar pune viața oamenilor în pericol”

Simona Gherghe, despre izolarea la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus ”Singurul lucru care mă sperie…” Cum s-a pozat vedeta

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri