Simona Gherghe, revoltată din cauza măsurilor: „Dumnezeu nu ar pune viața oamenilor în pericol”


Ce a transmis Simona Gherghe, după ce a aflat că românii ar avea voie să meargă la biserică în noaptea de Înviere pentru a lua lumină și sfintele Paști.


In articol:

Simona Gherghe nu a privit cu ochi prea buni decizia ministrului de Interne, Marcel Vela, care, după o discuție cu Preasfințitul Daniel, a modificat Ordonanța Militară, pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare în care și-a spus părerea despre acest subiect.

„Dumnezeu iubește oamenii. Eu așa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viața oamenilor în pericol, în numele Lui! Ce nevoie aveau românii ortodocși de viermuiala asta, în Săptămâna Mare?

Citeste si: Simona Gherghe, despre izolarea la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus ”Singurul lucru care mă sperie…” Cum s-a pozat vedeta

Se supăra, oare, Dumnezeu, dacă ne aprindeam fiecare o candelă, în casele noastre, în tăcere și în smerenie, cu gândul la părinții sau bunicii de care TREBUIE să avem grijă și să-i protejăm?

Citeste si: Simona Gherghe, în culmea fericirii! I s-a mărit familia: „Copiii sunt foarte încântați”

Nu se supăra… Nu puteam să avem și noi decența și înțelepciunea catolicilor? Credința nu se măsoară în lumina “sfântă” sau în “prescura” împachetată! Credința înseamnă să-ți pese de cel de lângă tine, înseamnă să ai grijă de el, nu să-i pui viața în pericol!”, a scris Simona Gherghe, iar a doua zi, Marcel Vela făcea anunțul de ultimă oră: ”Oamenii nu vor avea voie să meargă la biserică de Înviere, pentru a lua Lumina Sfântă!”

Marcel Vela a revenit asupra deciziei

marcel vela
marcel vela

Citeste si: Simona Gherghe este în culmea fericirii. A făcut totul public în urmă cu puțin timp. VIDEO emoționant

După discuția purtată cu Președintele României, Klaus Iohannis, și premierul țării, Ministrul Afacerilor Interne a revenit asupra deciziei și a făcut alte precizări despre noaptea de Înviere.

foto: Hepta


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Gherghe, despre izolarea la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus ”Singurul lucru care mă sperie…” Cum s-a pozat vedeta

Filme adaptate după cărți: Află cele mai captivante producții!

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Simona Gherghe, de urgență la spital: „Am auzit un recital...”

Simona Gherghe l-a arătat pentru prima dată pe fiul ei: „A doua minune”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri