Simona Gherghe, la dietă, deşi e gravidă! "Am voie să mănânc..."


Simona Gherghe a mărturisit că are probleme de sănătate, aşa că este forţată să mănânce foarte sănătos.

Simona Gherghe a mărturisit că are probleme de sănătate, aşa că este forţată să mănânce foarte sănătos.

Graviduţa Simona Gherghe a dezvăluit ce are voie să mănânce şi ce nu şi din ce cauză a fost nevoită să ducă un stil de viaţă foarte sănătos.

Citeste si: Secretul siluetei lui Kendall Jenner. Arată perfect, dar ce mănâncă?

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a declarat Simona Gherghe.

Citeste si: Bea asta în fiecare dimineaţă şi slăbeşte 10 kilograme în 30 de zile! Fără dietă şi fără sport!

Simona Gherghe, însărcinată cu un băieţel

„Vreau să spun că... sunt însărcinată! Da, mi-am luat... rochia asta am purtat-o şi când eram însărcinată cu Ana. (...) O să am un băiat. Ana o să aibă un frăţior. Eu nu ştiu să am băiat, eu ştiu să am fată”, spunea recent Gherghe. Ba mai mult decât atât, prezentatoarea şi-a arătat şi burtica la televizor, venind îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o şi când a fost gravidă cu primul copil.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Iubita lui Liviu Vârciu, imagini incendiare de pe plajă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri