Silviu Pasca, supererou modern in noul single „Crazy MTFKR”


Silviu Pasca, supererou modern in noul single „Crazy MTFKR”

Silviu Pasca ne propune un single exploziv, care nu se incadreaza in niciun tipar: „Crazy MTFKR”. E un indemn sa privim lucrurile altfel. O provocare sa gândim outside the box.

 

„ <"crazy">este un single care nu se incadreaza in niciun curent muzical autohton, in definitiv nici nu am urmarit acest lucru, am convenit sa facem o piesa asa cum simtim noi si sa ii dam drumul in lume”, spune artistul.
Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production. Muzica este compusa de echipa de producatori: Smiley, Constantin Bodea, Lucian Tudor Naste, Dorian si Alexandru Corlan, iar versurile au fost scrise de Silviu Pasca in colaborare cu Smiley, Dorian si Mike Obinna Chigbundu.
Videoclipul este o producţie HaHaHa Video Production, iar regia a fost realizata de Ionuţ Trandafir (Trandafilm). Colorat, cu multe elemente satirice, pare desprins din carţile de benzi desenate. Transforma realitatea, conturând o lume in care fiecare dintre noi poate deveni un supererou.
Silviu Pasca este un artist cunoscut pe piaţa muzicala româneasca pentru vocea sa puternica, optimismul debordant si lejeritatea cu care abordeaza diferite genuri muzicale (hip-hop, R&B, pop sau pop-rock).
Şi-a descoperit adevarata pasiune pentru muzica mergând alaturi de prietenii sai in cluburile de karaoke din Timisoara.

„ <"crazy">este un single care nu se incadreaza in niciun curent muzical autohton, in definitiv nici nu am urmarit acest lucru, am convenit sa facem o piesa asa cum simtim noi si sa ii dam drumul in lume”, spune artistul.Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production. Muzica este compusa de echipa de producatori: Smiley, Constantin Bodea, Lucian Tudor Naste, Dorian si Alexandru Corlan, iar versurile au fost scrise de Silviu Pasca in colaborare cu Smiley, Dorian si Mike Obinna Chigbundu.

Videoclipul este o producţie HaHaHa Video Production, iar regia a fost realizata de Ionuţ Trandafir (Trandafilm). Colorat, cu multe elemente satirice, pare desprins din carţile de benzi desenate.
Transforma realitatea, conturând o lume in care fiecare dintre noi poate deveni un supererou.

Silviu Pasca este un artist cunoscut pe piaţa muzicala româneasca pentru vocea sa puternica, optimismul debordant si lejeritatea cu care abordeaza diferite genuri muzicale (hip-hop, R&B, pop sau pop-rock).Şi-a descoperit adevarata pasiune pentru muzica mergând alaturi de prietenii sai in cluburile de karaoke din Timisoara.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

NOUTATE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri