Sigur nu stiai asta! De ce sa pui frunze de dafin in mancare!

Sigur nu stiai asta! De ce sa pui frunze de dafin in mancare!
Sigur nu stiai asta! De ce sa pui frunze de dafin in mancare!

Din fructele de laur se extrage un ulei gras, consistent, ca un unt.

 

Acesta este folosit la prepararea de unguente şi emulsii analgezice, folosite în cazurile de artritǎ, reumatism şi dureri musculare.
• Ceaiul de dafin curata sinusurile si amelioreaza indigestia
• Macerarea, 24 de ore, a frunzelor de dafin in untura topita proaspat si apoi stoarse devine rezultatul unei alifii care poate sa amelioreze puseurile de reumatism ale articulatiilor.
• Frunzele de dafin arse pe jaratic produc un miros foarte frumos in camera si alunga insectele.
• Mestecand o frunza de dafin putem vindeca rapid o stomatita
• Decoctul obtinut din frunze de dafin si baut pe parcursul unei zile are darul de a intari sistemul imunitar
• 20-30 frunze de dafin oparite cu o cana de apa clocotita si infuzate 20 minute pot fi folosite cu succes in caz de intoxicatie si otravire
pentru ca duc la un efect vomitiv instantaneu
• Cate o frunza de dafin mestecata pe stomacul gol dimineata, la pranz si seara se amelioreaza digestia
• Frunzele de dafin oparite cu apa clocotita reprezinta, dupa racire, gargara pentru vindecarea raguselii si a infectiilor gingivale
Uleiul din fructele de dafin este o armǎ redutabilǎ împotriva insectelor şi paraziţilor, puricilor şi acarienilor.
Sursa

Acesta este folosit la prepararea de unguente şi emulsii analgezice, folosite în cazurile de artritǎ, reumatism şi dureri musculare.

• Ceaiul de dafin curata sinusurile si amelioreaza indigestia

• Macerarea, 24 de ore, a frunzelor de dafin in untura topita proaspat si apoi stoarse devine rezultatul unei alifii care poate sa amelioreze puseurile de reumatism ale articulatiilor.



• Frunzele de dafin arse pe jaratic produc un miros foarte frumos in camera si alunga insectele.

• Mestecand o frunza de dafin putem vindeca rapid o stomatita

• Decoctul obtinut din frunze de dafin si baut pe parcursul unei zile are darul de a intari sistemul imunitar

• 20-30 frunze de dafin oparite cu o cana de apa clocotita si infuzate 20 minute pot fi folosite cu succes in caz de intoxicatie si otravire pentru ca duc la un efect vomitiv instantaneu

• Cate o frunza de dafin mestecata pe
stomacul gol dimineata, la pranz si seara se amelioreaza digestia

• Frunzele de dafin oparite cu apa clocotita reprezinta, dupa racire, gargara pentru vindecarea raguselii si a infectiilor gingivale

Uleiul din fructele de dafin este o armǎ redutabilǎ împotriva insectelor şi paraziţilor, puricilor şi acarienilor.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Moarte cruntă pentru o mamă de 29 de ani. A sfârșit într-un canal în loc să ajungă să-și ia copiii

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies