Sidonia avea 13 ani când a dispărut de acasă. Polițiștii au spus familiei că sigur ar fi plecat cu un iubit și n-au mai căutat-o. Declarațiile sfâșietoare ale mamei fetei după crimele de la Caracal


Sidonia, o fată din Bihor, avea 13 ani în ziua în care a plecat până la magazinul din sat și nu s-a mai întors


In articol:

Cele două fete dispărute din Caracal și care au ajuns pe mâinile criminalului Gheorghe Dincă, a scos la iveală numeroase cazuri de dispariții din România.

Fete tinere, adolescente, care au dispărut în miezul zilei, fără nicio urmă, de parcă le-ar fi înghițit pământul și care nu s-au mai întors.
Sidonia, o fată din Bihor, avea 13 ani în ziua în care a plecat până la magazinul din sat și nu s-a mai întors. Imediat ce au realizat că nu s-a întors acasă, părinţii au încercat să o sune pe telefonul mobil, potrivit digi24.ro.

"Pe când am sunat-o, i-o sunat telefonul o dată, a doua oară deja intra căsuţa. Atunci am început să alergăm încolo-încoace, să o căutăm, să sunăm la poliţie.", a povestit mama Sidoniei.

Sidonia era o fată cuminte, cu rezultate bune la învățătură. Fata a dispărut de acasă ziua în amiaza mare

La fel ca în cazul fetelor din Caracal, polițiștii le-au spus rudelor că nu au motiv de îngrijorare, căci sigur au plecat de-acasă împreună cu un iubit.

Un an și jumătate mai târziu, Sidonia este în continuare de negăsit.

"C-o să se întoarcă la câtva timp, că poate şi-o găsit un iubit şi s-o fi dus cu un iubit şi o să vină ea, o să sune ea. Le-am spus că nu e adevărat, fata nu era din asta să se ducă de acasă, nici vorbă.", a mai povestit mama fetei.

Declarația oficială a Poliției din Bihor

"Pentru găsirea acesteia, poliţiştii bihoreni au efectuat cercetări, investigaţii în teren, activităţi de căutare, verificări în toate zonele cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, precum şi verificări ale persoanelor cu care ar fi intrat în contact. De asemenea a fost solicitată urmărirea naţională şi urmărirea în toate statele spaţiului Schengen.", sunt declarațiile făcute de ofițerul de presă IPJ Bihor Ioana Lascău.


Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul emoționant al profesorilor Alexandrei, tânăra răpită de Gheorghe Dincă

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Ce comportament avea, de fapt, Alexandra Măceşanu? N-o să-ţi vină să crezi ce au declarat cunoscuţii ei! Dezvăluiri incredibile!

Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă

Gestul făcut de Antonia în memoria Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal răpită și ucisă de Gheorghe Dincă


DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hide from Google
Parteneri