Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019


Iată sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019, anul marilor transformari.

2019 este anul marilor transfomări, anul în care lucrurile se vor așeza în viețile multora dintre noi, anul în care mulți dintre noi vor fi pregătiți să pună punct lucrurilor care îi împiedică să evolueze și să o ia de la capăt. Prin urmare, 2019 nu se anunță a fi un an ușor. Schimbările ne pot bulversa mai mult decât ne-am imagina.

Pentru a fi oarecum pregătiți și a accepta mai ușor schimbările din viața noastră, astrologii ne fac câteva recomandări.

BERBEC – Încetinește ritmul și nu mai fugi de probleme!

În ritmul în care te-ai obișnuit să fugi de probleme, ai putea concura la maraton. De felul tău, preferi să te plângi decât să cauți soluții la probleme. Anul ăsta, petrece mai mult timp cu tine, cu gândurile tale, pune-ți-le în ordine și vei vedea cum vor apărea soluțiile când te vei aștepta mai puțin. 2019 este anul în care ai șanse să evoluezi pe plan spiritual. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de tine mai mult, să te asculți, să te ierți.

Citeste si: Horoscop FEBRUARIE 2019 Cristina Demetrescu! Luna IUBIRII aduce probleme zodiilor

TAUR – Fii mai puțin încăpățânată!

O persoană care crede că are întotdeauna dreptate nu este chiar cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla. Fii realistă! Nu ai cum să știi totul. Nimeni nu deține adevărul absolut, deci nici tu. Ceilalți au și ei dreptatea lor. Fă un efort și încearcă să vezi lucrurile și din punctul de vedere al celor cu care intri în contact. Anul ăsta, ai ocazia să devii o versiune mult mai bună a ta.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri