Sfatul zilei de astăzi, marți 1 septembrie 2020. Vărsătorii au parte de o zi de vis


Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, pentru prima zi a lunii septembrie. Citește sfatul zilei și vezi care este numărul norocos al zilei.


In articol:

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 1 septembrie

BERBEC: Cineva îți taie din elan, dar nu trebuie să te demoralizezi pentru o vorbă aruncată aiurea. Altcineva este pregătit să îți spună ce ai nevoie. Numărul norocos al zilei este 12.

TAUR: Ai cele mai bune intenții astăzi să rezolvi niște probleme, dar pacă ceva te împiedică. Sau poate cineva, doar tu poți afla acest lucru.

GEMENI: Nu te lua la harță cu persoanele mai în vârstă decât tine. Ai parte de multe momente frumoase și e păcat să le strici azi cu discuții inutile. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Pleci de la niște ipoteze greșite în lupta ta de a afla adevărul astăzi. Mai bine lasă lucrurile asa cum sunt și încearcă să îți faci planuri de rezervă. Numărul norocos al zilei este 7.

LEU: Azi ai nevoie de niște bani și trebuie să apelezi la un împrumut. Vezi în cine poți avea încredere, pentru că nu vrei să se afle acest lucru. Numărul norocos al zilei este 6.

FECIOARĂ: Gândește-te foarte bine înainte să deschizi o discuție, în cazul în care nu știi încotro vrei să o îndrepți la timp. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: : Viața ta e ca un film și trebuie să trăiești fiecare scenă ca un mare actor în fiecare zi. Nu face figurație tocmai azi. Numărul norocos al zilei este 4.

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 1 septembrie 2020. Berbecii trebuie să își găsească un echilibru emoțional

Sfatul zilei de 1 septembrie
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

SCORPION: Pune bani deoparte și limitează-ți cheltuielile. Este momentul să devii mai responsabil, dacă nu vrei să începi luna cu stângul. Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: E o zi perfectă, o zi în care te distrezi de minune, după multe luni ai simțit că nimic nu merge în viața ta. E o zi în care simți că nimic nu e în zadar. Numărul norocos al zilei este 2. 

Citeste si: Sfatul zilei de astăzi, luni 31 august 2020. Scorpionii au de luat o decizie radicală

CAPRICORN: Uneori te porți urât fix cu persoanele care nu merită acest lucru din partea ta și s-ar putea ca astăzi să cauzezi multă suferință. Numărul norocos al zilei este 12.

VĂRSĂTOR: Azi deții adevărul absolut și toată lumea îți este alături, în tot ce vei face. Se anunță o zi excelentă, din toate punctele de vedere. Numărul norocos al zilei este 8.

Citeste si: Horoscop rune septembrie 2020. Luna războiului, pentru două zodii

PEȘTI: Lasă în urmă tot ce te deranjează și ascultă-ți inima în legătură cu persoana iubită. S-ar putea să ai parte de o mare surpriză. Numărul norocos al zilei este 3.

 


Citește și:

Horoscop zilnic marți, 1 septembrie 2020. Berbecii trebuie să își găsească un echilibru emoțional

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Sfatul zilei de astăzi, luni 31 august 2020. Scorpionii au de luat o decizie radicală

Horoscop rune septembrie 2020. Luna războiului, pentru două zodii

Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de vineri, 30 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri