Sfatul zilei de astăzi, luni 30 noiembrie 2020. Leii, predispuși la accidente

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Citește sfatul zilei de 30 noiembrie și vezi care sunt provocările ultimei zile ale lunii noiembrie. Cine termina această zi cu zâmbetul pe buze.

Sfatul zilei fiecare zodie, astăzi 30 noiembrie 2020

Ultima zi a lunii noiembrie vine cu o mulțime de provocări. Citește sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte:

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BERBEC

BERBEC: Este o zi importantă pentru tine, deoarece vei învăța o lecție de viață foarte importantă din partea unei persoane dragi. Ai nevoie de un sfat. Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2020. Nativii Tigru culeg roadele muncii de peste an

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA TAUR

TAUR: Când credeai că soarele a ieșit și pe strada ta, vei fi extrem de surprins să vezi că cineva îți pune niște bețe în roate. Numărul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA GEMENI

GEMENI: Fii mai atent la ceea ce spui, deoarece riști să pornești un război din care nu vei ști cum să ieși mai repede. Numărul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA RAC

RAC: Simți nevoia să comunici cu cineva pe care l-ai cam neglijat în ultima vreme. Nu mai amâna lucrurile și termină totul la timp.

Numărul norocos al zilei este 12.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici. Bunăstare și bogății pentru două zodii

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA LEU

LEU: Ai de făcut mai multe drumuri, ai grijă pentru că astăzi ești predispus să faci accidente.

Condu cu grijă și gii atent la obstacole. Numărul norocos al zilei este 7.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA FECIOARĂ

FECIOARĂ: Riști să pierzi sau să câștigi, depinde foarte multe de tine ce se va întâmpla. Ai lângă tine persoanele potrivite care să te ajute în provocările zilei. Numărul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BALANȚĂ

BALANȚĂ: Atitudinea pe care o ai astăzi nu te ajută deloc, mai ales în domeniul personal. Persoana iubită îți poate face niște reproșuri azi. Numărul norocos al zilei este 6.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SCORPION

SCORPION: Zâmbește mai mult, viața e frumoasă și trebuie să fii mai optimist. La muncă, lucrurile încep să se redreseze și poți primi chiar și un bonus.

Numărul norocos al zilei este 11.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SĂGETĂTOR

SĂGETĂTOR: Trecutul te poate ajunge din urmă. O persoană din viața ta revine pentru a lămuri niște lucruri rămase nerezolvate. Numărul norocos al zilei este 9.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA CAPRICORN

CAPRICORN: Te bazezi pe prieteni și pe familie, iar tu, la rândul tău, ești un ajutor neprețuit. Astăzi primești niște sfaturi de viață. Numărul norocos al zilei este 2.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

VĂRSĂTOR: Ceva interesant se întâmplă în viața ta astăzi și nu știi cum să împarți bucuria cu ceilalți. Printre ei, se vor afla și răutăcioși, din nefericire. Numărul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA PEȘTI

PEȘTI: Ascultă-ți instinctul și inima înainte de a porni un nou proiect. S-ar putea să nu fie cel mai potrivit pentru tine. Numărul norocos al zilei este 15.

Te așteptăm și mâine pe site-ul kfetele.ro, unde poți afla care este sfatul zilei de 1 decembrie și cum va fi ziua pentru fiecare zodie în parte.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop zilnic luni, 30 noiembrie 2020! Nativii zodiei Fecioară primesc o propunere promițătoare!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 noiembrie - 5 decembrie 2020. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies