Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima


Iată ce anunță astrele pentru prima zi a săptămânii și care este sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

  Nu uita nici de horoscopul runelor pentru luna octombrie.

  Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 29 septembrie 2020

  BERBEC: Toată lumea se ceartă în jurul tău și nu știi cum să faci față. Folosește-ți diplomația și calmul pentru a calma spiritele. Numărul norocos al zilei este 8.

  TAUR: Ascultă sfaturile care vin de la oamenii care îți vor binele. Ai nevoie de tot sprijinul astăzi, deoarece s-ar putea să ai un necaz la locul de muncă. Numărul norocos al zilei este 3.

  GEMENI: Îți place să fii înconjurat de atâția oameni diferiți pentru că reușești să le faci față tuturor și să te simți bine alături de ei. Numărul norocos al zilei este 6.

  RAC: Nu-ți continua planurile dacă nu ești pregătit să le faci față. Mai așteaptă puțin până când vei dispune de toate fondurile necesare. Numărul norocos al zilei este 12.

  LEU: Sfatul din partea persoanei iubite te va scăpa astăzi de o discuție incomodă cu o persoană din trecutul tău. Numărul norocos al zilei este 3

  FECIOARĂ: Nu da cu piciorul unor oportunități care îți ies în cale astăzi. La locul de muncă, cineva te poate pune la încercare. Numărul norocos al zilei este 1.

  BALANȚĂ: Ascultă-ți inima și spune tot ce ai pe suflet, oricât de greu pare să faci acest lucru. Nu lăsa nimic nerezolvat. Numărul norocos al zilei este 7.

  SCORPION: Nu te mai crampona de tot felul de lucruri care îți ies în cale. Este foarte simplu să faci niște alegeri, ascultă-ți instinctul. Numărul norocos al zilei este 5.

  SĂGETĂTOR: Munca ta este apreciată din plin astăzi de cine trebuie să vadă câte eforturi ai făcut în ultimele luni. Poți primi niște bani în plus. Numărul norocos al zilei este 9.

  CAPRICORN: Nu face niște datorii astăzi, dacă nu ești sigur că poți să îi înapoiezi la timp. Numărul norocos al zilei este 2.

  VĂRSĂTOR: Nu te mai aștepta ca toată lumea să îți dea dreptate, pentru că astăzi sigur nu este una dintre acele zile. Numărul norocos al zilei este 4.

  PEȘTI: Primești o veste neplăcută despre starea de sănătate a unei persoane din familia ta. Aceste noutăți te îngrijorează și te fac să te gândești la viitor. Numărul norocos al zilei este 11.


  Citește și:

  Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O perioadă tensionată pentru trei zodii

  Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie. Trei zodii pot avea probleme de sănătate, iar Berbecii suferă din dragoste

  Ce sunt runele și cum ne influențează viața? Simbolurile magice care ne controlează existența

  Horoscop chinezesc săptămânal 25 septembrie - 2 octombrie 2020. Nativii Bivol culeg roadele muncii

  Când trecem la ora de iarnă? Când va fi ultima dată când se mai schimbă ceasul?

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Divertisment

  Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Horoscop zilnic
  Parteneri