Setul complet, esențial pentru bebeluș încă de la prima zi acasă - Little Prints dispune de acestea


Setul complet, esențial pentru bebeluș încă de la prima zi acasă - Little Prints dispune de acestea

Ziua în care femeia naște bebelușul mult așteptat, bărbatul sărbătorește cu toți cunoscuții venirea pe lume al copilului său, fiind una dintre cele mai mari bucurii din viață.


In articol:

Zilele în care mămica este în spital, tatăl are timp să dea vestea tuturor și să cinstească acest motiv de sărbătoare. Totuși, când se apropie venirea celor doi acasă, situația se schimbă. Tatăl trebuie să pregătească casa de sărbătoare, să amenajeze camera cu baloane și pancarde cu “Bun venit!” pentru că familia va fi în sfârșit completă.

Totuși, alături de aceste elemente ce pot fi pregătite pe moment, sunt multe alte lucruri care trebuie pregătite din timp pentru ca cel mic să aibă toate cele necesare la venirea pe lume. Pentru un cuplu de părinți tineri poate fi destul de dificil să cunoască de la început elementele care sunt necesare, iar din acest motiv Little Prints este eshopul care dispune de produse premium și poate fi în același timp ghid pentru proaspeții părinți.

Fiecare categorie pe care sunt distribuite produsele pot fi ca un mini ghid pentru părinți spre ceea ce trebuie să cumpere. Un lucru este cert totuși, Little Prints este acel eshop care dispune de elemente esențiale, dar calitative, create special pentru bebeluși. Dispune de produse proprii dar și de elemente esențiale de la alte branduri premium pe care chiar ei le-au adus în România, precum Bibs.

Totul are un început

Totul în viață are un început și nimeni nu s-a născut învățat. Toți căpătăm experiență pe parcurs și la fel este și în această cursă al parenthoodului. Poate fi cursă pentru că fiecare nivel (etapă) devine din ce în ce mai greu, dar mai plăcut și devii din ce în ce mai experimentat.

Chiar și atunci când trebuie alese elementele necesare pentru cel mic, dacă apelezi la Little Prints vei descoperi cu siguranță care sunt cele necesare.

Totuși, există chiar și categoria de esențiale newborn. Alături de acestea vei putea comanda mai apoi și elemente pentru perioada diversificării precum un suport de masa Mushie alături de boluri, farfurii și lingurițe. Totuși, dacă ești la început de drum acestea par departe în scenariu, la ani distanță, chiar dacă vor apărea mai repede decât te aștepți. Până atunci, ar trebui să pregătești acasă, poate chiar și în gentuța pentru spital următoarele lucruri, pe care le poți avea de la Little Prints:

1.Suzetele: în materie de suzete poți găsi pe acest site variante diverse de la Bibs, create special pentru cei mici astfel încât să nu îi irite, ci din contră, să le ofere confortul și alinarea necesare. Acestea sunt împărțite pe categorii( Bibs- supreme, de lux, color, couture), astfel încât fiecare părinte să aleagă variantele potrivite pentru cel mic. Un aspect important însă este faptul că sunt împărțite pe categorii de vârstă și prima variantă este cea între 0 și 6 luni. Suzeta trebuie schimbată odată la câteva săptămâni pentru că tetina își schimbă forma.

2.Baby nest: acesta poate fi spațiul care liniștește copilul deoarece este compact și îi oferă sentimentul de siguranță necesar, nu foarte diferit de perioada intrauterină. Această schimbare este dificilă pentru bebeluș și trebuie realizată treptat, iar aceste baby nest-uri pot fi ideale pentru a liniști copilul și pentru a face această trecere mai ușoară. Sunt confecționate din materiale baby-friendly, având bumbac în compoziție și sunt foarte moi. Pot fi utilizate mai apoi și ca loc de joacă sau schimbat scutece.

3.Recipientul pentru lapte praf: poate fi ideal pentru momentele în care ieși la plimbare deoarece nu ocupă mult spațiu și menține laptele praf într-un mediu uscat și optim și îl poți folosi oricând. După perioada diversificării poate fi utilizat ca recipient pentru depozitarea altor alimente în timpul plimbărilor pentru că le menține într-o stare optimă.

4.Body-ul: alături de celelalte articole vestimentare pentru care optezi, alege și un body de la Little Prints din gama Finn+ Emma, cu mesaje inedite și drăgălașe care pot face subiectul unor poze de neuitat.

Fiecare element de pe site este creat special pentru nevoile bebelușilor din materiale care să fie acceptate de pielea celui mic și care să îi ofere confortul necesar. Alege calitate pentru copilul tău, deci alege Little Prints!

Contact:
+4 0725 766 847
[email protected]

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri