Serialul “Vinovați de iubire”, povestea impresionantă despre puterea vindecătoare a iubirii, are astăzi premiera, de la ora 20:00, la Kanal D

Serialul  “Vinovați de iubire”, povestea impresionantă despre puterea vindecătoare a iubirii, are astăzi premiera, de la ora 20:00, la Kanal D
Serialul “Vinovați de iubire”, povestea impresionantă despre puterea vindecătoare a iubirii, are astăzi premiera, de la ora 20:00, la Kanal D

Ce spune actrița din rolul principal: “Împreună devin o forță de neoprit. Iubirea este aliatul lor cel mai de preț”

Serialul “Vinovați de iubire” (titlul original – “Masumlar Apartimani”) are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D! Fanii serialelor turcești de excepție vor intra, prin intermediul difuzării serialului “Vinovați de iubire”, în atmosfera plină de emoție a unei povești incredibile de iubire.

Inci (Farah Zeynep Abdullah) şi Han (Birkan Sokullu) poartă în suflete povara unor traume din trecut. Viața însă îi va suprinde, cei doi ajungând să se cunoască reciproc, să se îndrăgostească şi să lupte împreună pentru iubirea lor.

Inci este o persoană extrem de sensibilă și cu o dorință puternică de a-și găși bucuria, fericirea. Norocul ei este că îl întâlnește pe Han, așa cum norocul lui Han e că o întâlnește pe Inci. Împreună devin o forță de neoprit. Iubirea este aliatul lor cel mai de preț ”, a spus actrița din rolul principal despre personajul pe care îl interpretează.

Birkan Sokullu îl interpetează pe Han Derenoglu, un om de afaceri de succes, întors acasă pentru a avea grijă de tatăl grav bolnav, și de surorile lui, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) și Neriman (Gizem Katmer), marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Han se izolează de orice activitate socială, dedicându-și timpul îngrijirii familei sale, până în ziua în care, în urma unui accident, o cunoaște pe İnci (Farah Zeynep Abdulah), de care se îndrăgosteşte iremediabil.

Cine sunt personajele din noul serial ”Vinovați de iubire”

Han (Birkan Sokullu)

Han, un tânăr chipeș și om de afaceri, întors acasă pentru a avea grijă de familia să. El locuiește cu cele trei surori ale sale și un tată bolnav. Han încearcă să se împartă între tatăl bolnav, viața profesională și cea alături de surorile sale, Neriman, Safiye și Gulben.

Tânărul se izolează de orice activitate socială până în ziua în care o va întâlni pe İnci. Pentru prima dată în viața sa, Han își va caută propria fericire alături de frumoasa Inci.

Inci (Farah Zeynep Abdullah)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Inci locuiește împreună cu bunicul ei, Memduh, și fratele său, Ege.

Viața tinerei se va schimba radical atunci când îl va întâlni pe Han, în urma unui accident. Cei doi vor lupta împreună pentru iubirea lor și vor încerca să schimbe în bine viețile celor din jur.

Safiye (Ezgi Mola)

Este sora cea mai mare a Han. Aceasta suferă în urmă traumelor din copilărie, e marcată de frică de abandon și face orice pentru ca fratele ei să nu își “părăsească” familia.

Gulben (Merve Dizdar)

Ea este sora mijlocie a lui Han, marcată și ea de suferițe din copilărie. Nesigură și tăcută, vrea să se îndrăgostească, să fie fericită, însă este lipsită de speranță.

Neriman (Gizem Katmer)

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol- kanald.ro

Citește și: Subiecte Română Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 8-a: Modelul publicat pe EDU.ro- stirilekanald.ro

Ea este sora cea mai mică a lui Han. Spre deosebire de celelalte surori, ea păstrează “legătura” cu lumea exterioară și merge la școală. Relația ei cu fratele ei este foarte bună, dar este blocată între ea, familie, și dorinţa de libertate.

Hikmet (Metin Coşkun)

Hikmet este tatăl lui Han și al celor trei surori. Bolnav de diabet, Hikmet se învinovăţeşte pentru tot ceea ce trăiesc copiii săi și îi sprijină pe Han și Neriman să se “salveze” din drama pe care o trăiesc în casa familiei.

Memduh (Atilla Şendil)

El este bunicul lui İnci și Ege. Memduh este o persoană protectoare și conservatoare și este îngrijorat că nepoata sa să nu ajungă alături de persoana nepotrivită, care să îi distrugă viitorul, așa cum a pățit mama acesteia. Din acest motiv, Memduh este excesiv de protector cu frumoasa Inci.

Nu ratați premiera serialului ”Vinovați de iubire”, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul va putea fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Câtă suferință este într-o iubire pentru totdeauna? Maria Cârneci, răspuns emoționant la această întrebare: „Oamenii nu mai ai de unde să îi iei. Pentru mine mai mare durere ca asta nu există.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Roberta discută despre sentimentele sale față de Sebastian! Robi intervine în discuția celor doi. „Am simțit că locul meu nu e aici fără tine.”

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies