Serialul “Vinovaţi de iubire”, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Serialul “Vinovaţi de iubire”, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D
Serialul “Vinovaţi de iubire”, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Urmând tradiţia de a oferi telespectatorilor săi cele mai bune seriale turceşti, Kanal D aduce, în curând, în faţa publicului o nouă producţie emoţionantă, “Vinovaţi de iubire” (titlul original - Masumlar Apartimani), în care dragostea şi puterea sa vindecatoare devin elemente centrale.

“Vinovaţi de iubire” are în distribuţie, în rolurile principale, pe doi indragiti actori turci: Farah Zeynep Abdullah, pe care telespectatorii au urmarit-o în serialul “Trădarea” (rolul Aylin), şi în “Kosem” (rolul Prinţesei Farya),  şi pe Birkan Sokullu, unul dintre cei mai carismatici tineri actori turci.

Serialul prezintă într-o manieră tulburatoare o poveste de viaţă dramatică, inspirată din realitate, a doi îndragostiţi care duc povara unor tragedii din trecut şi care ajung să se cunoască şi să lupte împreună pentru iubirea lor.

Han Derenoglu (Birkan Sokullu) este un tânăr chipeș, om de afaceri de succes, care se întoarce acasă pentru a avea grijă de tatăl Memduh (Attila Sendil), grav bolnav, și de surorile lui, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) și Neriman (Gizem Katmer), marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Han se izolează de orice activitate sociala, dedicandu-si timpul ingrijirii familei sale, până în ziua in care, in urma unui accident, o cunoaste pe İnci (Farah Zeynep Abdulah), de care se îndrăgostește iremediabil.

Inci, care locuieşte alături de bunicul şi fratele ei, ascunde şi ea drame teribile traite in copilărie, iar pe parcursul întâlnirilor cu Han, cei doi vor lupta să depăşească trecutul plin de suferinţe şi să se bucure de viaţă şi dragoste.

În tot şirul evenimentelor care se vor succeda cu repeziciune în vieţile protagoniştilor, Safiye, sora lui Han, va fi cea care se va opune constant relaţiei celor doi, din teama de nu fi abandonată de acesta.

 

 Nu pierdeţi în curând, la Kanal D, “Vinovaţi de iubire”, o poveste tulburatoare de viaţă, inspirată din realitate, o producţie în care puterea vindecatoare a dragostei este mai presus de orice.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gulben, vis împlinit

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies