Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe; peste 1 milion de telespectatori din întreaga tara au urmărit episodul de marti seara al producției

Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe; peste 1 milion de telespectatori din întreaga tara au urmărit episodul de marti seara al producției
Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe; peste 1 milion de telespectatori din întreaga tara au urmărit episodul de marti seara al producției

#Ieri, Kanal D s-a plasat pe locul doi in topul audientelor, pe intreaga durata a zilei

Serialul „O dragoste” continuă să facă senzație cu fiecare episod difuzat, productia ce poate fi urmarită de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D a reușit aseară să atragă atenția a peste 1 milion de privitori în fața micilor ecrane. Cu un mesaj puternic despre puterea iubirii de a depăși orice obstacol, serialul a adunat în fața micilor ecrane o audiență impresionantă, in rândul publicului de la orașe.

Pe întreg parcursul difuzării sale, în intervalul 20:00 – 21:45, Kanal D a dominat clasamentul televiziunilor din România, poziționându-se pe primul loc la orase, si ocupând locul secund pe National si Comercial. Postul TV a obținut un rating de 4,9% și o cotă de piață de 15,0% pe targetul All Urban, un rating de 4,6%% și o cotă de piață de 14,3% pe targetul National, si 3,3% rating si 14,1% cota de piata, pe targetul Comercial.

Minutul de aur (înregistrat la 21:20) a adus în fața micilor ecrane 1.042.000 de telespectatori, conform datelor difuzate de Kantar Media Romania.

Nu pierdeti în această seară, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism al serialului „O dragoste”. Productia poate fi urmarită, la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Kanal D s-a clasat pe locul doi ieri, pe întreaga durată a zilei

Marți, Kanal D a fost cea de-a doua opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu programele difuzate pe întreaga durată a zilei. Astfel, statia TV s-a clasat pe locul doi, pe targetul National, înregistrând 2,0% rating si 12,1% cotă de piață.

Reality-ul “Casa iubirii”, “Stirile Kanal D”, “În căutarea adevarului”, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, serialul “O dragoste” s-au numărat printre programele preferate de telespectatorii din întreaga țară.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies