Serialul "Gomora" își invită telespectatorii să urmărească un nou episod din producția preferată, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

Serialul
Serialul "Gomora" își invită telespectatorii să urmărească un nou episod din producția preferată, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

Serialul “Gomora continuă să le ofere telespectatorilor, și în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, odată cu difuzarea unui nou episod al fascinantei producții, evenimente tulburătoare ce reflectă realitatea necosmetizată, aflată la granița dintre bine și rău, în care lupta acerbă pentru putere, trădările și intrigile clanurilor mafiei italiene, se "împletesc" într-o furtună a întâmplărilor.

În această seară, într-un nou episod din serialul ”Gomora”, asistăm la un război deschis în clanul Savastano: împușcăturile continuă, bărcile de pescuit <zboară> pe ape, iar victimele se succed fără întrerupere. Orașul este incendiat, oamenilor le este frică să-și părăsească casele, să-și trimită copiii la școală. Genny (Salvatore Esposito) este și el nesigur în ceea ce privește viața sa și, ascuns într-un loc secret, dă ordine care încă conduc către ură și durere.

Confruntarea dintre el și Ciro (Marco D’Amore) este inevitabilă, acum că știe adevărul despre fostul <soldat> de încredere al tatălui său.

Nu ratați în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.roCitește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este TJ Miles. “Povestea e poveste, iar istoria e istorie”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Val de nemulțumire la concertul Coldplay. Babasha, invitatul special, huiduit de public: "Transformi un concert COLDPLAY într-o mizerie"

Cum a reușit Karmen Minune să treacă peste momentul în care mama sa a fost la un pas să-și piardă viața: „Am zis că nu o las indiferent de situație. Nu mă interesează nimic, vreau să o văd bine.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies