„Separat ne e mai rău decât ne e împreună” Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat


Este bine cunoscut faptul că Oana și Marius se despart și se împacă de multe ori. Acum o lună, cei doi au ajuns iar în pragul despărțirii, iar în prezent au decis să își repare povestea de dragoste.


In articol:

Cele două vedete au mărturisit care sunt motivele neînțelegerilor dintre ei.

Oana Roman și Marius Elisei se despart și se împacă constant

oana roman relatie

Oana Roman și Marius Elisei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, surprinși din nou împreună, după zvonurile despărțirii

Chiar în ziua când Oana și partenerul ei de viață au împlinit 8 ani de căsnicie, au ajuns în pragul despărțirii. Situația nu a durat prea mult timp, deoarece aceștia s-au împăcat, după doar o lună.

Astfel, Marius și Oana au demonstrat că nu pot sta prea mult departe unul față de celălalt.

Care sunt motivele pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se înțeleg.

Oana și Marius formează un cuplu de mai bine de 8 ani, căsătorindu-se în anul 2014. Recent, au ales să divorțeze, însă și-au surprins fanii când au anunțat că se împacă. Cei doi  au făcut o regulă din faptul că se despart și apoi se împacă.

Cei doi au apărut împreună la o emisiune și au făcut mărturisiri despre povestea lor amoroasă. Vedeta și soțul ei au explicat care sunt motivele neînțelegerilor dintre ei. Totuși, ei spun că le este mai bine împreună, decât separat.

„El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele.

El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească, și atunci comunicarea e mai grea. ”, a spus Oana Roman.

„Nu sunt ușor de suportat” Ce mărturis ește Oana Roman despre relația ei  

oana roman

Oana Roman

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este soțul Oanei Roman.  „În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori"

Oana Roman recunoaște că amândoi au o parte din vină pentru problemele pe care le întâmpină. Vedeta mărturisește că este o persoană dificilă și că își dorește să schimbe anumite părți din comportamentul ei. Ca în fiecare relație, Oana și Marius au perioade bune și perioade mai dificile. Amândoi se zbat ca relația lor să meargă.

„Avem momente când reușim să comunicăm foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie. Poate dacă am fi altfel ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă.”, a declarat Oana.

Cei doi își doresc să îndrepte lucrurile dintre ei, în special pentru fiica lor, Isabela, în vârstă de 8 ani.

„Nu trebuie să mă schimb doar eu.” Marius Elisei spune ce trebuie să facă Oana Roman

oana roman si marius elisei

Oana Roman și Marius Elisei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am și eu momente proaste și zile proaste, mai cad și eu psihic, moral câteodată”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață

Partenerul Oanei a spus în cadrul emisiunii că schimbarea trebuie să vină și din partea iubitei lui. Marius susține că au discuții în contradictoriu, pentru că au personalități total diferite.

„Nu trebuie să mă schimb doar eu. Eu nu trebuie să îi spun ce să schimbe. Ea trebuie să vadă singură. Problema este că vedem diferit, realizăm diferit, dar rezultatul este la fel”   a spus Marius Elisei.


Abonează-te pe

Citește și:

Rică Răducanu are probleme cu afacerea de pe litoral

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

„Sper să nu mor”. Vlăduța Lupău are probleme grave în sarcină

Look de vară: 3 ponturi pentru un make-up reușit

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sărut pasional în vacanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri