Iată cum poți avea castraveți puși la murat în doar 5 minute, dar și ce trebuie să faci în cazul în care nu reușești să deschizi capacul borcanelor de murături.
Sezonul rece a venit, iar gospodinele preferă de fiecare dată să așeze cu grijă toate ingredientele de care au nevoie pentru iarnă, mai ales când vine vorba de cămară. Astfel, dintre aceasta nu trebuie să lipsească legumele puse la murat, cum ar fi ardeii, roșiile sau castraveții. Indiferent în ce combinație vom alege să le mâncăm, acestea sunt de fiecare dată delicioase și potrivite numeroaselor feluri de mâncare pe care le facem. Acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, este important să aveți câteva borcane de castraveți murați, iar dacă nu ați reușit să îi puneți până acum, puteți face acest lucru în doar 5 minute. Astfel, tot ce aveți nevoie este să tăiați rondele castraveții, să puneți într-o oală o cană apă, o lingură de zahăr, un praf de sare și o cană de oțet de orez și lăsați să fiarbă.
Cum să deschizi cu ușurință capacul borcanelor de murături
Citește și: Supă de castravete. O opțiune excelentă pentru cei care doresc o masă sănătoasă și echilibrată!
Citește și: Tacos cu carne și legume. Se pot personaliza pentru a satisface gusturile tuturor membrilor familiei!
În momentul în care este dificil să mă desfaci borcanele cu castraveți murați, zacuscă, compot, murături sau alte bunătăți din cămară, iar la îndemână nu ai un obiect ascuțit, este mai ușor decât ai crede să deschizi capacul fără altceva care să te ajute.