Secretul muraturilor perfecte! Afla ce fac gospodinele de la Bran!


Gospodinele din zona Bran trudesc de dimineata pana seara pentru a pregati muraturile cele mai bune din Transilvania.

 

Alina Bangala, una dintre gospodinele cunoscute in Bran, spune ca totul se face cu migala si multa imaginatie. Legumele trebuie sa fie obligatoriu aratoase, dar si gustoase. Ingredientele se cumpara din timp, iar treaba se face obligatoriu pe muzica populara, daca vrei sa ai spor. „Pentru inceput se taie legumele si se aleg ingredientele. De exemplu, la 6 kg de gogosari folosim 750 g zahar, 1 litru otet, 7 linguri sare, foi de dafin si piper. Mai am un secret: pentru ca muraturile sa iasa delicioase mai adaug o lingura de miere”, spune Alina Bangala.
Ca sa se pastreze, muraturile trebuie tinute intr-un lichid special care contine apa, otet, sare si zahar.
sursa

Alina Bangala, una dintre gospodinele cunoscute in Bran, spune ca totul se face cu migala si multa imaginatie. Legumele trebuie sa fie obligatoriu aratoase, dar si gustoase. Ingredientele se cumpara din timp, iar treaba se face obligatoriu pe muzica populara, daca vrei sa ai spor. „Pentru inceput se taie legumele si se aleg ingredientele. De exemplu, la 6 kg de gogosari folosim 750 g zahar, 1 litru otet, 7 linguri sare, foi de dafin si piper. Mai am un secret: pentru ca muraturile sa iasa delicioase mai adaug o lingura de miere”, spune Alina Bangala. 

Ca sa se pastreze, muraturile trebuie tinute intr-un lichid special care contine apa, otet, sare si zahar.

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Lavinia Pîrva, transformarea uluitoare! Soția lui Ștefan Bănică jr. a slăbit 30 de kilograme și arată mai bine decât înainte de a rămâne gravidă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri