Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au trecut la treabă, iar cum producția de roșii este gata, aceștia s-au gândit să facă suc din ele.
Sezonul roșiilor este în toi, iar familia Bucur s-a bucurat de un preparat făcut acasă, cu recolta culeasă. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt cunoscuți de pe micile ecrane, însă la fel de activi sunt și în mediul online, acolo unde împărtășesc momente din viața lor de zi cu, departe de camere. Cum sezonul roșiilor este în toi, aceștia au postat câteva imagini pe rețelele de socializare, în plin proces de a realiza un suc delicios din ele. Pe lângă fotografii, aceștia au adăugat și câteva cuvinte. „Pe răzătoare, ca să meargă mai repede! Din câteva roșii pătate și câteva bune am făcut cinci sticle de suc de roșii. Producție proprie! Asta pentru că se coc repede și sunt multe, mulțumim Lui Dumnezeu.”
Rețeta de suc de roșii și secretele acestui preparat
Familia Bucur are o întreagă comunitate adunată pe o pagină de socializare, acolo unde împărtășește adevărate colțuri din paradis, cu legume și fructe din recolta proprie, dar și diferite preparate realizate din ele. Astfel, pe acea pagină a explicat și cum se pregătește sucul de roșii, dar și ce ingredient adaugă.
- Roșii bine coapte
- Sare și puțin zahăr
- Frunze de dafin
- Frunze de busuioc sau de mentă (ingredientele se adaugă în funcție de preferințe)
Se spală roșiile și se curăță de codițe și pete, apoi se dau prin mașină sau prin răzătoare. Când sucul este obținut, acesta merge la fiert, iar la fiecare trei litri de suc se adaugă o lingură de zahăr. Un ingredient secret este frunza de dafin și două-trei frunze de busuioc sau mentă, iar totul se fierbe până când volumul sucului se dublează.
Citește și: Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania- stirilekanald.ro