Secretul care face ca prajiturile de casa sa fie pufoase!


Daca vrei ca prajiturile pe care le prepari pentru musafirii pe care i-ai invitat la masa de Craciun sa fie "pufoase", imbietoare, tine cont de câteva sfaturi simple.

 

Pentru asta, trebuie sa fii atenta in primul rand la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care il folosesti. Acestea fac prajiturile "pufoase", astfel ca tebuie sa fie de buna calitate, in termenul de valabilitate si in cantitatea exacta, conform foodstory.stirileprotv.ro.
Daca folosesti prea mult praf de copt poti obtine, dimpotriva, prajituri deloc "pufoase".
Un truc bun este testarea bicarbonatului de sodiu in putina apa fierbinte. Daca nu produce bule in apa, inseamna ca a expirat.
Alt secret care mentine prajiturile pufoase este sa nu deschizi usa cuptorului in timp ce acestea se coc.
Sursa

Pentru asta, trebuie sa fii atenta in primul rand la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care il folosesti. Acestea fac prajiturile "pufoase", astfel ca tebuie sa fie de buna calitate, in termenul de valabilitate si in cantitatea exacta, conform foodstory.stirileprotv.ro.

Daca folosesti prea mult praf de copt poti obtine, dimpotriva, prajituri deloc "pufoase".

Un truc bun este testarea bicarbonatului de sodiu in putina apa fierbinte. Daca nu produce bule in apa, inseamna ca a expirat.

Alt secret care mentine prajiturile pufoase este sa nu deschizi usa cuptorului in timp ce acestea se coc.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când trecem la ora de iarnă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri