Sarea de Himalaya este considerata cea mai pura forma de sare, variind in culoare de la alb pur, pana la roz, rosu inchis datorita consistentei bogate in oxid de fier.
In continutul acestei sari se regasesc 84 de minerale si oligoelemente precum K, Ca, Mg, Cu, Fe etc. Cei care consuma acest tip de sare vor oferi organismului lor electrolitii necesari, mineralele esentiale; aceasta sare ajuta la echilibrarea pH-ului, la eliminarea toxinelor, absorbtia substantelor nutritive si chiar la cresterea circulatiei si redresarea tensiunii arteriale.
Beneficiile sarii de Himalaya:
- elimina psoriazisul, herpesul, eruptiile cutanate, are proprietati de cicatrizare a pielii;
- asigura suport functiilor tiroidei;
- diminueaza simptomele febrei si ale gripei;
- amelioreaza cantitatea de minerale din organism;
- ajuta la stimularea circulatiei si la detoxifiere (prin echilibrarea pH-ului);
- imbunatateste hidratarea prin mineralele detinute.
- diminueaza aparitia crampelor prin mineralele detinute si prin hidratare;
- ajuta la pierderea din greutate prin adaosul de energie si imbunatatirea functiilor hormonilor si prin accelerarea metabolismului;
Citeste mai multe aici.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro