Secretele rujurilor. Cum sa ai buzele senzuale, ca cele din reclame


Buzele se îngrijesc la fel de atent ca tenul dacă vrei să fie netede şi catifelate. De curând, au apărut creme dedicate lor, dar gesturile corecte nu le implică neapărat. Exfolierea şi hidratarea sunt două cuvinte de ordine, iar dacă vrei să te bucuri de senzualitatea pe care o aduce un ruj, te invit să-i afli secretele.

Cremoase sau mate, rujurile se aplică mult mai precis folosind o pensulă specială. Vârful subţire şi puternic poate urmări şi defini exact conturul natural sau pe cel ideal. Un ruj se aplică uşor pe buze bine hidratate. Balsamul este cea mai eficientă şi rapidă metodă de hidratare a buzelor. Se aplică seara sau înaintea rujului cu 5-10 minute, apoi se îndepărtează surplusul tamponând buzele cu un şerveţel.

Ca să-i dai rujului mai multă rezistenţă, aplică puţin fond de ten pe buze sau un fard corector. La fel ca la balsam, înlătură surplusul prin presare cu un şerveţel. Acest gest neutralizează nuanţa buzelor şi culoarea va fi astfel cea din tub, produsul aderând optim.

Dacă porţi un ruj într-o nuanţă îndrăzneaţă, puternică, subliniind marginea exterioară a liniei buzelor cu un anticearcăn baton, vei crea o barieră care previne întinderea rujului sau „înflorirea“ culorii prin micile riduri din jurului buzelor (aspect valabil şi pentru tenurile tinere).

Există rujuri care au o culoare neutră, însă, după aplicare, culoarea lor se intensifică în funcţie de pigmentul buzelor. Principiul este asemănător cu al rujurilor verzi ce deveneau ciclamen sau roşii pe buze. Tot pentru a da rezistenţă rujului, pune pe un şerveţel puţină pudră, îndoaie-l şi presează-l pe buzele deja rujate, aplicând pudra prin textura fină de hârtie. Acest truc îl folosesc make-up artiştii în culisele spectacolelor de modă. Culoarea se menţine neschimbată astfel mai mult timp.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Avocatul familiei lui Emi Pian, declaraţii tranşante la un post tv! "Nu va fi niciun război"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri