Secretele prepararii ceaiului de plante perfect


Secretele prepararii ceaiului de plante perfect

Ceaiurile din plante accelereaza metabolismul, purifica organismul si in plus, sunt extrem de aromate si gustoase.

Pentru ca ceaiul din plante sa se imbogateasca la maximum cu vitamine, trebuie sa respectati niste reguli de preparare:

- decocturile se prepara la baia de aburi

- plantele, ce nu au nevoie de prelucrare termica indelungata trebuie infuzate in vase de ceramica, sticla sau emailate

- radacinile si fructele maruntite se recomanda a fi infuzate in termos timp de cateva ore.

Cand trebuie consumat ceaiul de plante?

- dimineata se beau ceaiurile tonice (angelica, frunze de capsun, flori si frunze din trifoi, lemongrass, lavanda, leustean).

- seara trebuie sa consumati ceaiurile calmante (sunatoare, frunze de zmeura, menta rece, musetel, frunze de visin)

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri