Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece
Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Află din acest articol care sunt secretele de frumusețe pe care le folosesc modelele din întreaga lume.

Orice doamnă își dorește să se bucure cât mai mult timp de frumusețea sa. Modelele și fotomodelele sunt nevoite să respecte anumite reguli și cunosc diverse trucuri, pentru a arăta întotdeauna impecabil, astfel încât să îi uimească pe privitori. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt câteva din aceste secretele, pe care orice femeie din industria de fashion le respectă cu strictețe.

 1. Folosirea măștilor aurii

Citește și: Cele 17 secrete de frumusețe ale lui Marilyn Monroe

secretele modelelor
secretele modelelor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să aplici creionul de ochi albastru

Rutina de îngrijire este foarte importantă atunci când vorbim de frumusețe. Chiar dacă machiajul ne conturează anumite trăsături, este esențial să avem grijă de pielea noastră, folosind produse cât mai potrivite tenului nostru.

Modelele folosesc de fiecare dată înainte de o prezentare de modă măști cu particule de aur în ele. Acestea le ajută să aibă un chip mai hidratat, luminos și care să arate precum o regină.

2. Nu se machiază tot timpul

trucuri de frumusete
trucuri de frumusețe[Sursa foto: freepik]

Se știe că la o ședință foto sau o prezentare de modă este nevoie ca doamnele să poarte un machiaj ceva mai puternic.

Așadar, acestea obișnuiesc ca în timpul liber să nu mai poarte machiaj, pentru a își lăsa tenul să respire. În acest mod, își păstrează frumusețea naturală pentru mai mult timp, iar tenul are numai de câștigat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3. Hidratarea

Orice model știe că hidratarea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim de frumusețe.

Este recomandat să bem cât mai multă apă și să stăm departe de alcool sau de sucurile din comerț, pentru că aceste băuturi ne vor afecta tenul, pe măsură ce trece timpul.

4. O rutină de sport

Modelele nu fac sport doar pentru a își menține un corp suplu și tonifiat, ci și pentru sănătate. Pentru orice femeie din industria modei, mișcarea joacă un rol esențial în rutina zilnică.

Fie că merg la sala de sport, aleargă în parc sau merg la ședințe de pilates, aceste femei știu cât de important este ca organismul să fie în mișcare. De asemenea, un alt secret de frumusețe pe care îl respectă cu sfințenie este acela că niciodată nu fac sport machiate. Indiferent de circumstanțe, este recomandat să ai în geantă niște șervețele demachiante, pentru a nu te vedea în situația de a face sală machiată.
Tenul va avea de suferit dacă transpirația din timpul exercițiilor va intra în contact su substanțele din produsele de machiaj.

 5. Cartoful, aliatul împotriva cearcănelor

cum sa ramai frumoasa
Cum să rămâi frumoasă[Sursa foto: freepik]

Există în comerț tot felul de produse ce se aplică sub och i, pentru a scăpa de cearcăne. În special după evenimentele de la orele târzii, sau atunci când trebuie să se trezească foarte devreme pentru o ședință foto, modelele se confruntă cu cearcăne.

Aceasta poate fi o reală problemă, mai ales dacă trebuie să se afișeze undeva, cu un ten de porțelan. În astfel de momente, femeile apelează la un truc foarte ingenios: aplică felii de cartof sub ochi și stau cu ele preț de măcar 20 de minute. În acest mod, se asigură că cearcănele s-au diminuat și își pot continua liniștite ziua.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece[Sursa foto: freepik]

6. Cuburile de gheață, ideale pentru un ten fresh 

Fiecare femeie își dorește să aibă un ten de porțelan, care să arate impecabil chiar și fără machiaj. Acest lucru nu este imposibil, deoarece există tot felul de trucuri pentru ca fața ta să fie fresh. Pentru un sentiment de revigorare puternic, tot ce trebuie să faci este să îți masezi chipul cu ajutorul unor cuburi de gheață. Este recomandat să introduci acest obicei în rutina de diminieață, deoarece te va ajuta și să îți începi ziua cu un strop mai mare de energie.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece[Sursa foto: freepik]

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Afectează șamponul uscat părul? Ce spun specialiștii

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies